Bar zomer Instagram

Zoekt u een bar zomer Instagram? Het terras van de Urban Streetfood Bar zal u zeker niet teleurstellen. Evenals onze kaart, service en interieur! Wat u wensen ook zijn, we denken graag met u mee. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u vragen of opmerkingen heeft!

Reserveer nu!
Bar zomer Instagram
Bar zomer Instagram

Over Urban Streetfood Bar

De Urban Streetfood Bar is gelegen op de Meent in Papendrecht. Vanuit de gehele Drechtsteden is dit goed bereikbaar en zelfs vanuit Rotterdam bent u met een kleine twintig minuten bij ons restaurant. Met een parkeergarage om de hoek, kunt u altijd gemakkelijk parkeren. Wilt u onze cocktails proberen? Dan is ons restaurant ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer!
We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op ons menu !

Bar zomer Instagram

Ons restaurant is in de zomer ook zeker een bezoekje waard. Ons trendy interieur hebben we namelijk helemaal doorgetrokken op ons terras. De jungle vibe komt hier weer terug en is het perfecte decor voor een zwoele zomeravond. Onze cocktails en gerechten zijn perfect om te delen met je gezelschap maar ook op social media zullen ze niet teleurstellen. Een goede foto maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Volg ons op Instagram een beeld te krijgen van de Urban Streetfood Bar en een kijkje achter de schermen de krijgen!

Klaar voor een wereldreis?

Bent u enthousiast geworden over bar zomer Instagram en wilt u binnenkort een bezoekje brengen aan de Urban Streetfood Bar? We nodigen u graag uit en voorzien u graag van een onvergetelijke avond! Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden. Tot snel bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35