Bijzonder uit eten

Ben je op zoek naar bijzonder uit eten? Een echte bijzondere ervaring beleef je bij de Urban Streetfood bar! Onze betoverende cocktails, Instagramable gerechten en sprankelende design nemen je mee op een échte wereldreis. Ontdek nieuwe gerechten en keukens met je favorieten vrienden, familie of partner and make it a night to remember!

Reserveer nu!
Bijzonder uit eten
Bijzonder uit eten
Bijzonder uit eten

Ons menu

Op onze menukaart vind je een variatie aan gerechten. Zo hebben we gerechten die ideaal zijn om te delen met je gezelschap, maar ook wanneer je liever een gerecht volledig voor jezelf hebt, zijn er genoeg mogelijkheden! Je kunt ook bij ons lunchen en tot 16:30 gerechten kiezen van onze lunchkaart. Ga je voor een bagel met zalm, een American pancake of een smoothie bowl? Wat je ook kiest, we bereiden jouw keuze met verse ingrediënten en urban liefde! Wil je weten welke topgerechten op ons menu staan? Neem een kijkje!

Bijzonder uit eten

Eten bij de Urban Streetfood bar is bijzonder door de uitzonderlijke gerechten voor ieder budget. Bij ons krijg je echt de kans om nieuwe smaakcombinaties te ontdekken die onze chefs hebben geïnspireerd op hun reizen naar landen waar streetfood hot and happening is! Volg je ons al op Instagram? Dan blijf je op de hoogte van al onze nieuwtjes en delen we de lekkerste foto’s van achter de schermen!

Bijzonder uit eten
Bijzonder uit eten
Bijzonder uit eten
Bijzonder uit eten

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over bijzonder uit eten en denk je dat de de Urban Streetfood bar de plek is om een bijzondere tijd te beleven? Wij zijn het compleet met je eens en nodigen je graag uit om een bezoekje te brengen aan ons restaurant. We zetten onze dranken alvast voor je koud en dekken jouw Instagramable tafel alvast voor je in! Je maakt gemakkelijk een reservering. Heb je vragen of opmerkingen? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We hopen je snel te zien bij de Urban Streetfood bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

Bijzonder uit eten