Brasserie Papendrecht

Voor een unieke, gezellige en trendy Brasserie Papendrecht ben je bij Urban Streetfood Bar aan het goede adres! Wij willen de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen we door een kleurrijke inrichting en het experimenteren van ingrediënten. Zo ontdekken we elke dag weer een nieuwe smaakexplosie waar jij van kan genieten. Ben jij klaar voor deze unieke ervaring? Bemachtig dan nu je tafeltje!

Brasserie Papendrecht

Nieuwe brasserie Papendrecht

Bij USB kan je terecht voor een uitgebreide lunch, diner of een snelle bite. Maar bij Urban Streetfood Bar kom je niet alleen eten of drinken. Je komt voor een hele beleving! De hippe en trendy sferen nemen je mee langs de lekkerste gerechten over de hele wereld. De combinatie tussen Mexicaanse, Japanse en Indonesische gerechten zorgen voor ware smaakexplosies. Laat je leiden door al het lekkers dat op tafel staat. Je zult snel merken dat onze liefde voor de gerechten centraal staat. Door deze passie maken we van het eten en drinken een feestje. Ook volgen we altijd de laatste foodtrends waardoor een kiekje op je social mediakanalen niet mag ontbreken!

Food, drinks & more

Behalve de unieke smaken in onze gerechten kan je het bij Urban Streetfood Bar nog spannender maken. Wat dacht je van een Freak Shake of cocktail, speciaal voor jou gemaakt? Wij combineren de smaken van de gerechten met al onze frisdranken, shakes en sappen. De gehele Streetfoodbar neemt je mee in een bruisende en kleurrijke sfeer. Dit komt niet alleen terug in onze gerechten en drankjes maar ook in het servies en interieur. Hierdoor weten we zeker dat je geniet van een overheerlijke ervaring.

Klaar voor een wereldreis?

Om zeker te zijn van een tafeltje in onze brasserie Papendrecht reserveer je online. Wil je eerst meer inspiratie op doen? Volg dan onze social mediakanalen. Join the club en tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35