Cocktails drinken

Wilt u een avond cocktails drinken? Dan is de Urban Streetfood Bar the place to be! Op ons menu staan enorm veel sprankelende cocktails. De ene nog specialer dan de andere. Wat uw smaak ook is, we hebben ongetwijfeld een cocktail op ons menu die uw hart sneller zal laten kloppen! Bent u benieuwd? Neem gerust contact met ons op!

Reserveer nu!
Cocktails drinken

Ons menu | Urban Streetfood Bar

Onze cocktails smaken nog beter in combinatie met onze streetfood. Op ons menu vindt u originele streetfood geïnspireerd op streetfood van de hele wereld! Onze chef weet door zijn reizen de originele smaken, perfect te evenaren. Neem een kijkje op ons menu en ontdek het zelf! Gaat u voor een Ramos Chocolate Fizzy, Cherry Manhattan of onze Rum Runner?

Cocktails drinken

Cocktails drinken is het perfecte uitje wanneer u op zoek bent naar een avond of middag vol sprankelende smaken. Onze cocktails zijn een absoluut feestje voor het oog en zijn het delen zeker waard. Bij Urban Streetfood Bar zijn we absoluut niet bang voor glitters, kleur en snoep wanneer we uw cocktail bereiden. Volgt u ons al op Instagram? U krijgt dan een uniek kijkje achter de schermen en wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en nieuwtjes!

Klaar voor een wereldreis?

Bent u enthousiast geworden over cocktails drinken en wilt u de specialiteiten van de Urban Streetfood Bar zelf ervaren? Kom gerust langs en we laten u kennis maken met de wereld van cocktails als geen ander. Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We hopen snel iets voor u te kunnen betekenen bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35