Eten in Papendrecht

Eten in Papendrecht bij een échte food hotspot? Dan is Urban Streetfood Bar jouw ‘place to be’! 7 dagen per week staan wij voor jouw klaar en kun jij gaan genieten van culinaire gerechten van over de hele wereld. Waan je in de smaken van streetfood uit Japan, Mexico, Indonesië en Thailand. Ervaar de smaaksensatie die wij voor jou creëren. De unieke ambiance maakt jouw lunch, brunch, diner of borrel gezellig en uniek. Stap af van de klassieke manier van eten en stap gerust eens bij ons binnen!
USB zou USB niet zijn als je niet zomaar naar binnen kunt lopen. Toch liever de zekerheid voor een plek? Bemachtig jouw tafel dan direct online!

Reserveer nu!
Eten in Papendrecht

Instagrammable food hotspot

Niet alleen de lekkerste gerechten maar ook dat perfecte plaatje voor jouw Social media? Dan is Urban Streetfood Bar dé must-visit voor jou! Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en eet waar je zin in hebt. Van tafel vol tot aan een snelle bite, USB is jouw food hotspot. Maar wij zijn ook de plek voor een overheerlijke kop koffie met passie gemaakt door onze barista’s. Wij maken er een feestje van voor jou! Ook een klassieke menu opbouw is niet aan de orde. Bij USB nemen we je graag mee op reis terwijl jij geniet van jouw cocktail, shake of koffie met passie door ons gemaakt.

Spice it up

Mag het voor jou allemaal wel wat spannender? Wat dacht je van de Freaky Shakes speciaal voor jou gemaakt. Want voor wie een milkshake niet gek genoeg is, is er tegenwoordig de freakshake. Dat is een milkshake in een glazen pot met daar bovenop slagroom, cake, stroop op vruchtensaus en natuurlijk een bom aan snoepjes om het af te maken. De mooiste creaties worden gemaakt voor jou milkshake om hem de echte WAUW-factor te geven. Pak je telefoon er maar snel bij want deze foto zal je willen delen met je vrienden!

Kom Eten in Papendrecht bij Urban Streetfood Bar

Dus ben je op zoek naar een informeel restaurant met gaaf design en heb je geen zin in keuzestress? Kom dan eten in Papendrecht bij Urban Streetfood Bar! Wij zijn jouw ‘place to be’ en zien je graag een keer in ons restaurant. Druk op deze button om direct jouw USB tafel te bemachtigen!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35