Instagram bar

Ben je op zoek naar een Instagram bar, voor de perfecte foto’s? Zoek dan niet verder en boek een tafeltje bij de Urban Streetfood bar! Ons restaurant vind je op de meent in Papendrecht welke vanuit de gehele Drechtsteden gemakkelijk aan te rijden is en zelfs vanuit Rotterdam is het enkel 20 minuten rijden. Met een parkeergarage op loopafstand kan je altijd gemakkelijk en veilig je auto kwijt! Reserveer een tafeltje!

Reserveer nu!
Instagram bar

Urban Streetfood bar

Op onze menukaart vind je een selectie van onze favoriete streetfood. Onze chef heeft de lekkerste gerechten uitgekozen en geïnspireerd op zijn reizen. Hierdoor ontdek je bij de de Urban Streetfood bar nieuwe gerechten en smaakcombinaties vanuit de hele wereld, gewoon bij je om de hoek! Wil je je laten verrassen? We hebben meerdere opties om je te laten verrassen door de keuze van onze chef, dan weet je zeker dat het een bijzonder en smakelijk feestje al worden! Wil je onze menukaart bekijken?

Instagram bar

Ons restaurant is zo ingericht dat je bij de Urban Streetfood bar perfecte foto’s kan maken. Ook onze gerechten en cocktails matchen perfect bij ons decor. We hebben een echte unieke sfeer welke bijdraagt aan een onvergetelijke lunch, diner of borrel! Nodig je beste vrienden of partner uit en deel onze gerechten. Zo kan je meer proeven en nog meer van onze streetfood ontdekken! Volg je ons al op Instagram? Je blijft dan op de hoogte van al onze nieuwtjes en krijgt een kijkje achter de schermen!

Cocktails

Naast dat je bij de Urban Streetfood Bar kunt genieten van heerlijke wereldgerechten, kan je bij ons ook terecht voor Instagrammable cocktails! Onze cocktails zitten vol met glitter, kleur en exotische smaken. Wij worden in ieder geval erg blij van deze combinatie! Aan onze cocktailmaker kan je zelfs je specifieke wensen doorgeven, waarvan een unieke cocktail speciaal voor jou gemaakt wordt. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volg ons op Instagram en krijg een exclusief kijkje in de keuken van Urban Streetfood Bar.

Klaar voor een wereldreis?

Bent je enthousiast geworden over onze Instagram bar? Reserveer dan een tafeltje en kom langs bij de Urban Streetfood bar! Heb je vragen of opmerkingen? Deze kan je gemakkelijk stellen via ons contactformulier. We zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een urban antwoord! Tot snel bij de Urban Streetfood bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35