Instagram food

De Urban Streetfood Bar is de plek voor jouw Instagram food! Onze gerechten zijn echte eye catchers en spatten van je scherm af! Wij durven te wedden dat je je lunch, diner of borrel echt wil delen met de buitenwereld! Ons Instagram Food wordt namelijk in een tropisch jasje gegoten en op de mooiste manieren geserveerd. Vanaf het voorgerecht ervaar je een echt spektakel! Benieuwd geworden naar deze spektakels? Ontdek ze en volg ons restaurant op Instagram!

Reserveer nu!
Instagram food
Instagram food

Jouw nieuwe favoriete Instagram hotspot

Niet alleen onze gerechten zijn instagramable, ook ons interieur is perfect om een mooie foto van te maken. Onze muren zijn voorzien van neonletters, tof behang en onze meubels maken het een zalig geheel! Ook de belichting draagt bij aan een goed foto. Onze sfeerverlichting zorgt namelijk dat jouw foto er enorm chique uit zal zien. Dat is wat je wil toch? De Urban Streetfood Bar is een echte foodhotspot die je niet kan missen! Ons toffe restaurant vind je in Papendrecht op de Meentpassage. Kom langs in onze Instagram bar of ontdek meer informatie over ons!

Instagram food is the best food

Naast dat ons eten in een fabulous jasje is gestoken, is de kwaliteit ook uitzonderlijk goed. Onze chef-koks weten jou met hun ervaring mee te nemen in de wereld van streetfood en je smaakpapillen te overdonderen. Onze gerechten en combinaties zullen je verrassen. De Urban Streetfood Bar is meer dan een sensationeel feestje voor het oog!

Benieuwd geworden naar onze gerechten? Neem dan een kijkje op ons menu. Hier vind je onze specialiteiten. Mocht je bepaalde wensen hebben, kan je deze altijd doorgeven aan ons personeel. Zij gaan dan graag met jou op zoek naar een perfect gerecht. Dus als jij jezelf al ziet zitten in ons jungle decor en met een spetterend gerecht op tafel zien we je graag in ons restaurant!

Reserveren Lunchroom Papendrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35