Instagrammable cocktails

Op zoek naar een bar/restaurant waar je terecht kunt voor de meest instagrammable cocktails? Kom dan een drankje doen bij de Urban Streetfood Bar in Papendrecht. Hier hebben wij een uitgebreide drankenkaart met heerlijke cocktails in overvloed. Onze ‘bar-wizards’ hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van mooie exclusieve merken waarbij je je vingers af kunt likken. Old & Dirty, longdrinks, Frozen cocktails, Tiki Style. We have got it all!

Neem een kijkje op onze Instagram page voor ‘the perfect shots’.

Reserveer nu!
Instagrammable cocktails

Instagrammable cocktails Papendrecht | Let’s drink!

Bij ons zijn glitters, goud en unicorns heel normaal! Bestel je een cocktail? Dan kun je er verzekerd van zijn dat deze net zo instagrammable is als ons restaurant. Naast cocktails hebben wij ook een afdeling Gin & Tonics! En al zeggen we het zelf… deze zijn ook niet mis! Spaanse Gin, Japanse Gin en zelfs Finse Gin. Let the evening beGin!

Ook kun je bij ons natuurlijk gewoon een speciaal biertje of goed glas wijn drinken. Vraag onze bartenders naar de mogelijkheden. Bovendien maken zij ook de allerlekkerste huisgemaakte icetea of alcoholvrij cocktails.

Love at first bite

Wordt verliefd na je eerste hap! Naast onze Instagrammable cocktails kun je ook in ons mooie restaurant komen eten. Op de menukaart hebben wij een rijke variatie aan gerechten, deze gerechten zijn allemaal geïnspireerd door de wereldse keuken. Wij stappen dan ook af van een traditionele luch of diner. We serveren ‘All day In & Out’ wat betekent dat je gedurende de hele dag door eten kunt bestellen om samen van te genieten.

Kom Eten in Papendrecht bij Urban Streetfood Bar

Kom langs voor lekkere Instagrammable cocktails & good food! Reserveer nu jouw tafeltje en kom genieten van een smaakbeleving in ons restaurant. Wij kijken er naar uit om je te mogen ontvangen in ons trendy restaurant. See you soon!

Volg ons ook op Instagram!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35