Japans restaurant Papendrecht

Wilt u graag eten in een Japans restaurant Papendrecht? Dan bent u aan het juiste adres bij de Urban Streetfood Bar! Hier vindt u namelijk een tal aan diverse wereldgerechten, waaronder de Japanse keuken. Het restaurant is te vinden in het centrum van Papendrecht. U kunt het etentje dus combineren met een dagje uit. Ons restaurant zelf al is een hele beleving! Geniet van de mooie decoratie en de heerlijk uitziende cocktails!

Wilt u een kijkje nemen op onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Japans restaurant Papendrecht

Japans restaurant Papendrecht | Kom naar de Urban Streetfood Bar

Geniet van onze heerlijke wereldgerechten. De gerechten die u op de kaart zal tegenkomen, zullen afgeleid zijn van de Japanse, Thaise, Indonesische en Mexicaanse keuken. Maikel Ierlouw, die tevens de eigenaar en chef-kok is, is tijdens zijn rondreizen op zoek gegaan naar diverse smaken. Deze smaken heeft hij toegevoegd aan zijn wereldgerechten. In ons restaurant kunt u 7 dagen per week terecht. Het is tevens bij ons niet de standaard om te kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ons idee is juist om iedereen te laten genieten van de verschillende smaken en deze ervaringen te delen. Laat je smaak leiden en kies gewoon wat u lekker lijkt op de kaart. Geniet van een tafel vol lekkers!

Bekijk onze drankkaart

Neem een kijkje bij ons drankaanbod en ontdek dat onze drankkaart net zo kleurrijk is als de Urban Streetfood Bar zelf. Wij serveren de mooiste en lekkerste cocktails in verschillende kleuren en smaken. Als u op onze drankenkaart kijkt, ziet u verschillende categorieën. Zo hebben wij onze dranken ingedeeld in onder andere Long Drinks, Old & Dirty, Instagrammable Cocktails en Tiki in your head. Natuurlijk hebben wij naast deze alcoholische drankjes ook verschillende koffie’s en bieren. Kortom, er is genoeg lekkers voor iedereen!

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over ons Japans restaurant Papendrecht, dan kunt u altijd contact opnemen. Tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35