Lunchen Drechtsteden

Wil je lunchen Drechtsteden? Dat kan! Wanneer je kiest voor een lunch bij Urban Streetfood Bar, weet je zeker dat het een waar spektakel wordt. Onze fotogenieke gerechten zien er niet alleen zalig uit, dat zijn ze ook! En dan hebben we het nog niet over onze cocktails gehad. Deze zijn een waar feestje voor het oog, maar ook zeker qua smaak.

Reserveer nu!
Lunchen Drechtsteden
Lunchen Drechtsteden
Lunchen Drechtsteden

De mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je komt eten bij Urban Streetfood Bar. Zo kan je lunchen, borrelen, dineren of een speciale gelegenheid bij ons vieren. We zijn 7 dagen per week geopend en daardoor weet je zeker dat je altijd terecht kunt. Zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan gemakkelijk. Wil je voor het reserveren bepaalde mogelijkheden met ons bespreken? Over bijvoorbeeld allergieën, speciale gelegenheden of iets anders? Bel ons dan gerust op 078 642 9275 en we bespreken deze graag met je!

Lunchen Drechtsteden

Lunchen bij Urban Streetfood Bar is een echt feestje. Ons design is zo ingericht dat deze perfect is voor het maken van foto’s voor bijvoorbeeld Instagram. Zo hebben we hier rekening mee gehouden qua licht, inrichting en natuurlijk ons eten en drinken. Deze zijn namelijk ook enorm fotogeniek en het delen waard. Wanneer je bij ons komt eten, kan je kiezen voor allemaal kleine hapjes en van alles iets proeven of voor een van onze andere maaltijden! Meer weten over de Urban Streetfood Bar? Volg ons op Instagram en ontdek alles!

Lunchen Drechtsteden
Lunchen Drechtsteden
Lunchen Drechtsteden
Lunchen Drechtsteden

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over lunchen Drechtsteden? Dat horen we heel graag! Reserveer gemakkelijk een tafeltje op de door jouw gewenste tijd. Vragen of opmerkingen kan je kwijt via ons handige contactformulier. We reageren dan zo snel mogelijk! We hopen je zo snel mogelijk te kunnen verrassen met onze zalige gerechten en fantastische sfeer!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

Lunchen Drechtsteden