Lunchen omgeving Papendrecht

Wil je graag lunchen omgeving Papendrecht? In hartje Papendrecht vind je bar en restaurant de Urban Streetfood Bar. De streetfood bar staat in het reken van relaxte sfeer en bijzonder eten. Aan deze beleving voegen wij cocktails en shakes toe. Je bent elk moment van de dag van harte welkom in ons restaurant. Ontdekt wereldkeukens op de menukaart van de Urban Streetfood Bar. Naast dat eten heerlijk kan zijn, vinden wij het ook belangrijk dat het verantwoord wordt gebruikt. Om deze reden werken wij enkel op een duurzame en verantwoorde manier. Dit doen wij onder andere door te werken met lokale producten. Ervaar zelf de bijzondere wereld van streetfood en reserveer een tafeltje.

Reserveer nu!
Lunchen omgeving Papendrecht

Drinks

De liefde voor producten brengen wij aan je over bijzondere ingrediënten samen te voegen. Dit doen wij met als doel jouw ervaring in onze streetfood bar compleet te maken. Dit doen wij natuurlijk met onze gerechten, maar ook met hippe, relaxte en kleurrijke uiterlijk van onze streetfood bar. Dit zie je terug in de opmaak van onze gerechten, het servies en kennis van ingrediënten. In onze bar kan je de lekkerste cocktails, shakes en sappen bestellen. Wij houden onze drankkaart up to date door telkens op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van drinks.

Food

Bij ons vind je geen traditionele lunch of dinner, maar serveren wij een ‘All day In & Out. We slaan het traditionele voor-hoofd-na gerecht over en gaan voor uiteenlopende mini gerechtjes. Deze gerechtjes zijn gemaakt om te delen, om verschillende keukens te proeven tijdens één bestelling. Creëer met meerdere bordjes een complete maaltijd zoals de Bento box. Laat je verleiden door de wondere wereld van streedfood.

Reserveren voor Lunchen omgeving Papendrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Thailand tot Italië. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35