Lunchroom Papendrecht

Ben je op zoek naar een lunchroom Papendrecht? In het bruisende hart van Papendrecht vind je de Urban Streetfood Bar. Onze lunchroom staat in het teken van relaxte sfeer, bijzonder eten en heerlijke cocktails. Op ieder moment van de dag kun je aanschuiven in onze bruisende Streetfood Bar. Proef bij ons de wereldkeuken op een bijzondere USB manier. Naast het genieten van eten, willen wij ook lang kunnen genieten van de wereld. Daarom werken wij op een duurzame en verantwoorde manier. Zo zorgen wij ervoor dat er balans is met de natuur, ecosystemen, mensenrechten en het welzijn van dieren.

Ervaar zelf de bijzondere wereld van streetfood en reserveer een tafeltje.

Reserveer nu!
Lunchroom Papendrecht

Drinks

Liefde voor producten staat bij ons voorop. Door bijzondere producten samen te voegen, hebben wij als doel de beleving van onze streetfood bar zo compleet mogelijk te maken. Dit doen wij niet alleen met onze producten. De gehele streetfood bar neemt je mee op naar een hippe, relaxte en kleurrijke sfeer. Dit komt terug in de opmaak van onze gerechten, het servies, combinaties en kennis van ingrediënten. De bartenders van de Urban Streetfood bar bereiden met veel passie de meest lekkere cocktails, shakes, sappen en frisdranken. Onze drankkaart wordt telkens bijgesteld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van drinks.

Food

Bij de Urban Streetfood Bar stappen wij af van een traditionele lunch of diner. We slaan het voor-hoofd-na gerecht over en serveren een ‘All day In & Out’ neer. Dit houdt in dat je de gehele dag kleine gerechtjes kunt bestellen en delen. Of creëer met meerdere bordjes een complete maaltijd zoals de Bento box. Laat je verleiden door de wondere wereld van streedfood.

Reserveren Lunchroom Papendrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35