Nieuw restaurant Papendrecht

Tijd voor afwisseling en op zoek naar een nieuw restaurant Papendrecht? Dan is Urban Streetfood Bar jouw nieuwe favoriete food hotspot!  Bij USB zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een latte macchiato bereid door onze barista’s, tot aan exotsiche gerechten vanuit Japan, wij hebben het allemaal. Je kunt dus niet alleen terecht voor een uitgebreid lunch of diner maar bij ons schuif je op elk moment van de dag aan, ook voor een snelle bite.

Kom het zelf ervaren en reserveer online een tafel!

Nieuw restaurant Papendrecht

Nieuw restaurant Papendrecht | Urban Streetfood Bar

Wil je overheerlijk gaan genieten van culinaire hoogstandjes van over de hele wereld? Bij ons geniet je van de meest wereldse gerechten vanuit Bangkok tot aan Parijs. Laat je leiden door je interesses en geniet van al het lekkers op tafel. Een unieke smaak explosie vindt plaats wanneer je de smaken van de gerechten combineert met onze sappen, shakes of cocktails. Deze worden namelijk volledig op elkaar afgestemd.

Liefde voor streetfood

Bij ons staat de liefde voor de producten centraal. Onze liefde voor streetfood uit zich in een kleurrijke ervaring in onze lunchroom en het experimenteren met ingrediënten. Maar het stroomt ook door in de gastvrijheid en ambiance van het restaurant. Iedereen mag en kan aanschuiven bij USB, op elk moment van de dag. We hebben onze eigentijdse twist toegevoegd aan de bereiding van de wereldse gerechten. Eigenaar en chef-kok Maikel Terlouw neemt je samen met zijn team graag mee in deze unieke wereldreis langs deze heerlijke keukens.

Enthousiast geworden?

Om te komen genieten in een nieuw restaurant Papendrecht, reserveer je online een tafeltje. Kom je met z’n 2-en of liever met een gezellige groep? Alles is mogelijk. Wil je meer te weten komen over Urban Streetfood Bar? Volg ons dan via social media en blijf op de hoogte van onze wereldse gerechten.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35