Papendrecht eten

Als u culinair, trendy en overheerlijk in Papendrecht eten wilt, dan ben je bij Urban Streetfood Bar op de juiste plek beland. Uit eten staat voor genieten van smaken en samen zijn met je naasten. Met de gastvrijheid en ambiance van USB gaat dit zeker lukken. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en geniet van eten waar je zin in hebt. Met z’n 2-en bij USB eten of met een groep? Geen probleem!

Laat ons jou meenemen op wereldreis door de gerechten met passie gemaakt door onze chef-kok! Reserveer direct jouw tafeltje en bemachtig een uniek plekje in ons werelds restaurant.

Reserveer nu!
Papendrecht eten

Urban Streetfood bar | Instagrammable

Wil jij alvast een sneak peak van onze wereldse gerechtjes, unieke Freak Shakes en overheerlijke latte Machiato’s? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Instagram! Naast de fantastische drankjes en gerechten maakt ook de unieke ambiance jouw lunch of diner gezellig en uniek. USB zou USB niet zijn als je zomaar binnen kunt lopen. Toch liever de zekerheid om te dineren met jouw vrienden of familie bij USB? Reserveer dan direct <u>online een tafeltje.

Papendrecht eten en meer!

Bij Urban Streetfood bar kom je niet alleen eten, een diner of lunch bij USB is een complete ercaring. De hippe en trendy sferen nemen je mee over de wereld. Geniet van allerlei soorten keukens en proef de vurende smaken. USB is niet voor niets dé ideale hotspot voor een ontdekkingstocht door de keukens vanuit de hele wereld. De combinatie van Mexicaans tot Japans streetfood, verassende cocktails, shakes en explosieve smaken bezorgen jou gegarandeerd een geslaagde avond. Wij volgen de laatste foodtrends waardoor een kiekje op jouw Instagrampagina niet mag ontbreken.

Durf jij het aan?

Wil je de dingen een beetje spannender maken? Geen zorgen, we got you! Wat dacht je van een freaky verse cocktail, speciaal voor jou op bestelling gemaakt? Klinkt goed toch? Kortom, kom langs Urban Streetfood Bar voor jouw unieke belevenis. Tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35