Papendrecht lunch

Voor een unieke, gezellige, smaakvolle en sfeervolle Papendrecht lunch is Urban Streetfood Bar de plek voor jou! Je kunt bij USB de laatste foodtrends proeven met inspiratie vanuit de hele wereld.  Waan je in smaken vanuit Mexio, geniet van een overheerlijke latte machiato gemaakt door onze barista’s of ga viral met jouw Freak Shake. Niks is te gek bij Urban Streetfood Bar. Een snelle bite? Of toch liever een tafel vol? Geen probleem bij USB!

Bemachtig nu jouw tafel en ga op wereldreis bij Urban Streetfood Bar.

Reserveer nu!
Papendrecht Lunch

Food drinks and more

Laat ons jou meenemen op wereldreis door de gerechten met passie gemaakt door onze chef-kok! Bij ons draait het om de liefde voor een product. Met deze liefde willen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij door een kleurrijke inrichting. Maar ook door te experimenteren met gerechten. We doen elke dag kennis op van verschillende ingrediënten en maken verschillende combinaties om nieuwe smaken te ontdekken. Onze drinks zij volledig afgestemd op onze gerechten. Geniet van smaakvolle cocktails, shakes, sappen en frisdranken.

Een wereldse Papendrechtse lunch

Omdat de gerechten bij Urban Streetfoor Bar gebaseerd zijn op keukens vanuit de hele wereld, is een wereldse lunch wat je te wachten staat. Geniet van gerechten uit Bangkok, Mexico maar ook uit bekendere keukens zoals Frankrijk en Italië. Lunchen is nog nooit zo culinair geweest. De sfeer, uitstraling en gerechten, alles zorgt voor een unieke en gezellige lunch.

Join us!

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Alvast een sneak peak? Bekijk dan ook eens onze Instagrampagina. Join the club en tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35