Papendrecht uit eten

Wil je overheerlijk en uniek in Papendrecht uit eten? Dan is Urban Streetfood Bar dé place to be! Bij Urban Streetfood Bar kun je gaan genieten van de meest wereldse gerechten. Vanuit Bangkok tot aan Parijs. Wil jij alvast een sneak peak van onze wereldse gerechtjes, unieke Freak Shakes en overheerlijke latte Machiato’s? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Instagram! Naast de fantastiche drankjes en gerechte maakt ook de unieke ambiance jouw lunch of diner gezellig en uniek. USB zou USB niet zijn als je zomaar binnen kunt lopen.

Toch liever de zekerheid om te dineren met jouw vrienden of familie bij USB? Reserveer dan direct online een tafeltje.

Papendrecht uit eten

Urban Streetfood Bar | Food hotspot

Het standaard lunchen en dineren gaat bij Urban Streetfood Bar net even iets anders. Laat je leiden door je interesses en geniet van een tafel vol lekkers. Toch liever een snelle bite? Ook dat kan bij USB! Combineer je gezonde snack met een Freak Shake en jouw tussendoortje is volledig Insta proof.

Uit eten staat voor genieten van smaken en samen zijn met je naasten. Met de gastvrijheid en ambiance van USB gaat dit zeker lukken. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en geniet van eten waar je zin in hebt. Met z’n 2-en bij USB eten of met een groep? USB zou USB niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven! Reserveer een tafel en laat je verassen. Bekijk de website voor meer leuk nieuws over USB.

Food and more

Bij ons draait het om de liefde voor een product. Met deze liefde willen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij door een kleurrijke inrichting. Maar ook door te experimenteren met gerechten. We doen elke dag kennis op van verschillende ingrediënten en maken verschillende combinaties om nieuwe smaken te ontdekken. Onze drinks zij volledig afgestemd op onze gerechten. Geniet van smaakvolle cocktails, shakes, sappen en frisdranken.

Reserveer voor Papendrecht uit eten

Al enthousiast geworden en benieuwd naar wat Urban Streetfood Bar nog meer te bieden heeft? Bemachtig jouw tafel gemakkelijk online. Toch alvast een sneak peak? Bekijk dan zeker eens onze Instagrampagina. Join the club en tot ziens bij Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35