Restaurant in Papendrecht

Urban Streetfood Bar is dé foodhotspot en hét restaurant in Papendrecht van dit moment. Laat je verassen en geniet van de wereldse gerechten die USB te bieden heeft. Van Mexico tot Bangkok, alle gerechten komen voorbij. Bij USB kun je terecht voor lekkere en vele gerechten uit de internationaal georiënteerde keuken. Urban Streetfood Bar is een absolute must-visit voor zowel culinaire lekkerbekken, vriendengroepen die op zoek zijn naar een gezellig restaurant en stelletjes die een romantische avond wensen.

Kortom, reserveer een tafeltje en ervaar het zelf!

Reserveer nu!
Restaurant in Papendrecht

Streetfood restaurant in Papendrecht

Streetfood is niet meer weg te denken. Unieke snel gerechten met inspiratie vanuit de hele wereld. Waan je in de smaken van Bangkok tot Mexico. Proef sensatie, ervaar de ambiance en geniet van een overheerlijke lunch bij Urban Streetfoor Bar in Papendrecht. Bij USB nemen we je graag mee op reis terwijl jij geniet van jouw cocktail, shake of koffie gemaakt door onze barista’s. Eten of drinken? Wij maken er een feestje van voor jou!

Bij USB word je meegenomen in een sfeertje van Mexico tot Bangkok. Op de kaart vind je streetfood, cocktails en allday-brunch-gerechten. Alle gerechten zijn gebaseerd op het heerlijke eten uit Japan, Mexico, Indonesië en Thailand. Daarnaast kun je ook gaan genieten van de “bekendere gerechten” uit de Italiaanse en Franse keuken.

Het standaard lunchen en dineren gaat bij Urban Streetfood Bar net even iets anders. Laat je leiden door je interesses en geniet van een tafel vol lekkers. Toch liever een snelle bite? Ook dat kan bij USB! Combineer je gezonde snack met een Freak Shake en jouw tussendoortje is volledig Insta proof.

Join the club!

Enthousiast geworden over het unieke concept van Urban Streetfood Bar? Reserveer direct een tafeltje en kom genieten! Alvast wat gerechten zien op onze socials? Volg ons op onze Social Media kanalen op om de hoogte te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen. Join the club en tot ziens bij Urban Streetfoor Bar.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35