Restaurant Papendrecht Meent

Urban Streetfood bar is dé ultieme plek om te eten als je op zoek bent naar een restaurant Papendrecht meent. Uit eten staat voor genieten van smaken en samen zijn met je naasten. Met de gastvrijheid en ambiance van USB gaat dit zeker lukken. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en geniet van eten waar je zin in hebt. Met z’n 2-en bij USB eten of met een groep? USB zou USB niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven! Reserveer een tafeltje en laat je verassen.

Reserveer nu!
Restaurant Papendrecht Meent

Food drinks & more

Laat ons jou meenemen op wereldreis door de gerechten met passie gemaakt door onze chef-kok! Bij ons draait het om de liefde voor een product. Met deze liefde willen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij door een kleurrijke inrichting. Maar ook door te experimenteren met gerechten. We doen elke dag kennis op van verschillende ingrediënten en maken verschillende combinaties om nieuwe smaken te ontdekken. Onze drinks zij volledig afgestemd op onze gerechten. Geniet van smaakvolle cocktails, shakes, sappen en frisdranken.

Sneak peak Urban Streetfood Bar

Wil jij alvast een sneak peak van onze wereldse gerechtjes, unieke Freak Shakes en overheerlijke latte Machiato’s? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Instagram! Naast de fantastiche drankjes en gerechte maakt ook de unieke ambiance jouw lunch of diner gezellig en uniek. USB zou USB niet zijn als je zomaar binnen kunt lopen. Toch liever de zekerheid om te dineren met jouw vrienden of familie bij USB? Reserveer dan direct online een tafeltje.

Join us now!

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Join the club en tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35