Restaurants Papendrecht

Als je op zoek bent naar restaurants Papendrecht, dan mag je Urban Streetfood Bar te Papendrecht zeker niet overslaan! De gehele Streetfood bar neemt je mee op naar een hippe, relaxte en kleurrijke sfeer. Dit komt terug in de opmaak van onze gerechten, het servies, combinaties en kennis van ingrediënten. De bartenders van de Urban Streetfood bar bereiden met veel passie de meest lekkere cocktails, shakes, sappen en frisdranken. Onze Chefkok maakt de meest wereldse gerechten voor je klaar. We nodigen je met alle liefde uit om deze wereld te ontdekken. Reserveer een tafeltje en ervaar het zelf.

Reserveer nu!
Restaurants Papendrecht

Uniek concept

Bij ons vind je geen traditionele lunch of diner, maar serveren wij een ‘All day In & Out’. We slaan het traditionele voor-hoofd-na gerecht over en gaan voor uiteenlopende mini gerechtjes. Deze gerechtjes zijn gemaakt om te delen, om verschillende keukens te proeven tijdens één bestelling. Creëer met meerdere bordjes een complete maaltijd zoals de Bento box. Laat je verleiden door de wondere wereld van streetfood bij Urban Streetfood Bar!

Restaurants Papendrecht | Urban Streetfood Bar

Zoals hierboven benoemd is Urban Streetfoor Bar een restaurant waar je een keer gegeten moet hebben. De wereldse gerechten en unieke drankje tot aan Freak Shakes toe nemen jou mee op reis. Alvast een sneak peak? Neem dan eens een kijkje op onze Instagram.
Deel jouw bord vol lekkers op Instagram en likes gegarandeerd. Met de unieke Freak Shakes van USB weten jouw volgers niet wat ze zien. Ervaar de smaaksensatie die wij voor jou creëren. Kom genieten van biologische wijnen en gerechten, ga voor een veggie lunch of bestel jouw streetfood gerechten tot je tafel vol staat.

Join the club

Enthousiast geworden over het unieke concept van Urban Streetfood Bar? Reserveer direct een tafeltje en kom genieten! Volg ons op onze Social Media kanalen op om de hoogte te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen. Join the club en tot snel!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35