Speciaal uit eten

Wilt u speciaal uit eten en zoekt u het perfecte restaurant om een speciale gelegenheid te vieren? Of u nu komt voor een verjaardag, jubileum of gewoon om het weekend te vieren, we nodigen u graag uit bij de Urban Streetfood Bar! Ons restaurant heeft alle ingrediënten in  huis om van uw avond een waar feestje te maken. Onze gerechten kunt u delen met de hele tafel. Hierdoor ontstaat er ongetwijfeld een gezellige sfeer! Neem gerust contact met ons op!

Reserveer nu!
Speciaal uit eten
Speciaal uit eten
Speciaal uit eten

Over Urban Streetfood Bar

Urban Streetfood Bar is een restaurant in Papendrecht. We staan bekend om onze oogverblindende cocktails en originele streetfood. Voor ons menu heeft onze chef zich laten inspireren door zijn reizen en de streetfood die hij daar heeft geproefd. Bij de Urban Streetfood Bar weten we precies wat er nodig is voor een speciale ervaring! We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op ons menu !

Speciaal uit eten

Welke reden u ook heeft voor een speciaal etentje, we verwelkomen u graag. We hebben veel tijd gestoken in ons interieur om de sfeer zo gezellig mogelijk te maken. Dit hebben we ook doorgetrokken op ons terras. Ook wanneer u tijdens een mooie zomerdag buiten van ons menu wilt genieten, kan dat in stijl! Volgt u ons al op Instagram? Dan krijgt u een perfect beeld van ons restaurant en kijkjes achter de schermen!

Klaar voor een wereldreis?

Bent u enthousiast geworden over speciaal uit eten en bent u benieuwd of Urban Streetfood Bar de plek voor u is om uw speciale gelegenheid te vieren? We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor special verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen, we denken graag met u mee! Tot snel bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35