Street Style Food

Wilt u eten bij een restaurant die street style food aanbiedt? Dan zit u juist bij de Urban Streetfood Bar. Ontdek verschillende wereldgerechten, in een door ons gestoken jasje. Eigenaar en chef-kok Maikel Ierlouw heeft door de jaren heen verschillende food trends ontdek met zijn reizen. Deze foodtrends zijn terug te vinden in zijn restaurant. Geniet van de heerlijke keuken van onder andere landen, zoals Japan, Mexico, Thailand en Indonesië. Ook mag natuurlijk de Italiaanse en Franse keuken niet ontbreken.

Bent u benieuwd naar onze menukaart? Bekijk hem dan hier.

Reserveer nu!
Street Style Food
Street Style Food
Street Style Food

Street Style Food | Ontdek ons Instagrammable restaurant

Naast dat u heerlijk bij ons kunt eten, is de Urban Streetfood Bar ook een hele ervaring. Het restaurant is aangekleed in de sferen van de keukens die wij serveren. Ook ons eten en drankjes zijn Instagrammable. Ontdek onze dranken die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, glitters en versiering. Als u van verassingen houdt, kunt u zich ook laten verassen door onze barista’s. Geef uw wensen aan en zij verassen u met een heerlijke, speciaal voor u ontworpen cocktail! Kortom, kom eens langs bij de Urban Streetfood Bar en geniet zelf van de beleving! Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte.

Kom langs

De Urban Streetfood Bar is 7 dagen per week geopend. U kunt dus langskomen wanneer u maar wilt! Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, kunt u het beste van tevoren even reserveren. Het concept bij ons is dat u gewoon besteld waar u zin in heeft. Bestel een heerlijke tafel vol en ontdek al ons lekkers! Eten moet een moment van rust en ontspanning zijn. Deze momenten creëert u bij ons!

Street Style Food
Street Style Food
Street Style Food
Street Style Food

Neem contact op

Mocht u willen genieten van een street style food, kom dan snel bij ons langs! U kunt uw reservering online maken of telefonisch. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

Street Style Food