Streetfood restaurant

Op zoek naar een tof streetfood restaurant waarin je je waant in een tropisch oord? Dan is de Urban Streetfood Bar the place to be om de wereld van streetfood te ontdekken. Onze ervaren chef-koks staan te popelen om hun specialiteiten met je te delen! Laat je inspireren en geniet van een lunch, brunch, diner of borrel die je niet snel zal vergeten. Meer ontdekken? Volg ons op Instagram! 

Reserveer nu!
Streetfood restaurant

Gerechten geïnspireerd op vele landen

USB is gevestigd in het centrum van Papendrecht en is een restaurant met wereldgerechten volgens de laatste food trends. Je wordt meegenomen op reis met de speciale gerechten die op het menu staan. Eigenaar Maikel Terlouw heeft ervaring opgedaan in meerdere ‘sterrenrestaurants’ en daarbij inspiratie opgedaan tijdens zijn eigen reizen. Ons toffe restaurant is met haar tropische interieur het perfecte decor voor een cocktailavond. Een hippe tent die ongetwijfeld in jouw top favoriete streetfood restaurants komt!

Echt genieten met ons streetfood

Streetfood is geïnspireerd op eten en drinken dat op straat verkocht wordt. Vooral in landen als Japen, Mexico, Indonesië en Thailand is dit gebruikelijk. Onze specialiteiten zijn geïnspireerd op gerechten uit deze landen en resulteren in een echt feestje voor jouw smaakpapillen! Kan je niet kiezen? Onze streetfood gerechten zijn ideaal om de delen, wel zo gezellig.

Zin in een smaaksensatie? Neem contact op met ons streetfood restaurant en ontdek alle mogelijkheden. Volg onze Instagram om op de hoogte te blijven en verrast te worden tijdens het scrollen op jouw tijdlijn met de mooiste foodfoto’s!

Reserveren Lunchroom Papendrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35