Uit eten Papendrecht

Urban Streetfood Bar is de ultieme plek voor lekker uit eten Papendrecht. Gelegen in het centrum van Papendrecht kun je gaan genieten van culinaire Streetfood gerechten. Je kunt bij USB de laatste foodtrends proeven met inspiratie vanuit de hele wereld. Bij USB word je meegenomen in een sfeertje van Mexico tot Bangkok. Op de kaart vind je streetfood, cocktails en allday-brunch-gerechten. Alle gerechten zijn gebaseerd op het heerlijke eten uit Japan, Mexico, Indonesië en Thailand. Daarnaast kun je ook gaan genieten van de “bekendere gerechten” uit de Italiaanse en Franse keuken.

Kortom, reserveer vandaag nog een tafel en kom genieten in een trendy en gezellig restaurant van de meest hippe culinaire streetfood gerechten.

Reserveer nu!
Uit eten Papendrecht

Urban Streetfood Bar | Food hotspot

Het standaard lunchen en dineren gaat bij Urban Streetfood Bar net even iets anders. Laat je leiden door je interesses en geniet van een tafel vol lekkers. Toch liever een snelle bite? Ook dat kan bij USB! Combineer je gezonde snack met een Freak Shake en jouw tussendoortje is volledig Insta proof.

Uit eten staat voor genieten van smaken en samen zijn met je naasten. Met de gastvrijheid en ambiance van USB gaat dit zeker lukken. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en geniet van eten waar je zin in hebt. Met z’n 2-en bij USB eten of met een groep? USB zou USB niet zijn als niet iedereen kan aanschuiven! Reserveer een tafel en laat je verassen. Bekijk de website voor meer leuk nieuws over USB.

USB voor uit eten Papendrecht

Wanneer je last minute besluit om te komen genieten van en bij Urban Streetfood Bar, kun je ons altijd telefonisch bereiken op 078 642 92 75 Ben je bij ons in de buurt? Kom dan gerust binnen voor een snelle lunch of heerlijk diner. Je bent altijd welkom om te genieten van onze (sandwiches, salades, pasta’s, shakes) en nog veel meer!

Wij zien je graag een keer in ons restaurant, druk op onderstaande button om direct jouw USB tafel te bemachtigen!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35