Op onze agenda

Op onze agenda

Ontdek hier de actuele agenda van De Urban Streetfood Bar!

Reserveren

Vrijdag 19-11 | DJ Walter Vooyz

Energetic and focused, Walter Vooys’ DJ sets represent the broad spectrum of true house music, spinning a blend of Latin House, Tech-House, Classics, and Oldschool, filled with pumping beats and the occasional mash-ups. Developing his DJ skills from an early age, Walter Vooys eventually landed a few residencies in Amsterdam after playing in various venues all over Europe, stretching from France to Spain and the Netherlands.

Reserveren

Zaterdag 20-11 | Zaterdagmiddag Fissa

🎊 Elke zaterdag middag is het feest in Urban Streetfood Bar. 🎊
Bestel 2 gerechten, betaal 1
Bestel 4 gerechten, betaal 2
Bestel 6 gerechten, betaal 3
Bestel 8 gerechten, betaal 4
Max 4 gerechten doen we kado🎁
De goedkoopste gerechten worden van de rekening gehaald.
Alle bestellingen tussen 12:00 – 17:00
Reserveer snel je tafel, want alleen met een reservering trakteren we.
Reserveren

Zaterdag 20 -11 | Compact&Keller

Twee jonge DJ’s uit Nederland die ervan houden om te draaien. Deze vrienden zijn met elkaar gaan DJ’en in 2012. Sinds toen is er veel veranderd…
De 2 zijn erg populair geworden in de Drechtsteden en omstreken. Ze spelen elk weekend. In clubs, cafe’s en andere evenementen. In de tussentijd zijn ze ook bezig met het produceren van tracks en hun connecties uit te breiden.
Houd een oogje op dit duo!
Reserveren

Vrijdag 26 -11 | Freek-F

Jaaaaaa daar istie weer! Heerlijk op de vrijdag om je weekend goed te beginnen. We moeten allemaal vroeg naar huis dus vanaf 17:00 is het feest in USB met ons resident DJ van de Willaertsgroup. Kort maar hevig is deze vrijdag ons motto.
Reserveren

Zaterdag 27 -11 | Leon Hartog

Begonnen in de jaren ’80 toen hij heeft vele DJ-contesten gewonnen en speelde in verschillende bekende discotheken zoals ‘Marathon’ in Den Haag.nProduceerde housetracks onder zijn pseudoniemen ‘Schwingg’ en ‘Duke Layon’. Speelde in clubs als Millers The Hague en Harbour Club Amsterdam, op festivals als het Rainbow Festival The Hague Draait momenteel ongeveer 100 optredens per jaar.

Leon is dus een zeer ervaren Nederlandse DJ. Hij kan als geen ander kan hij zijn publiek ‘lezen’ hierop anticiperen en acteren Van genres als Lounge, House en EDM kan hij switchen naar R&B, Hip Hop, Latin of Dance Classics. Van lounge sessies feesten waarbij het dak eraf vliegt: hij kan het!!

Reserveren