Menu’s

https://urbanstreetfoodbar.nl/wp-content/uploads/2024/02/Menu-Menu-ik-Willem-USB.pdf

Ik Willem

Speciaal voor de theater-gangers het “Ik Willem Theater menu”

Woensdag t/m zaterdag zorgen wij ervoor dat jullie op tijd naar Theater de Willem kunnen (doorgaans starten de voorstellingen om 20:15).

The best start of the show; onze befaamde cocktails. Deel tijdens de eerste acte een tafel vol streetfood en sluit s’creaming af met homemade churros. Dit menu is speciaal samengesteld door onze chefkok voor een vlotte en soepele service zodat jullie zonder haast van een avond uit in Papendrecht kunnen genieten.

Parkeren doe je in parkeergarage de Meent (de eerste 2 uur gratis) onder Urban Streetfood Bar of je wandelt binnen 13 minuten Theater de Willem binnen.

Bekijk hier de agenda van Theater de Willem en reserveer voorafgaand aan de show je tafel bij Urban Streetfood Bar.

Groep menu’s

Voor grotere gezelschappen bieden wij verschillende menu’s aan. Met de menu’s die wij hebben samengesteld, kunt u uw gasten de verschillende smaken van de wereld gerechten laten proeven. De menu’s bestaan uit diverse gerechten van onze menukaart. De 2 borrel arrangementen zijn ideaal als begeleider bij onze cocktails, wijnen en speciaalbieren, De “Walking dinners’ worden geserveerd om met elkaar te delen.