seperator

Pics

De keuken is open, personeel en handelingen zijn zichtbaar voor de gasten. Hierdoor ontstaat er meer feeling en interactie tussen gast en keuken. Het keukenpersoneel kan kook technisch alle kanten op en is vrij om stijlen te combineren. De bediening is toegankelijk, hulpvaardig en geven graag uitleg over de gerechten, ingrediënten en herkomst.

seperator
seperator

Food

We krijgen steeds meer kennis over gerechten en bereidingswijzen. Door de reizen die we maken komen we in aanraking met nieuwe producten en smaken. Eten is een moment van rust, samen zijn met naasten, genieten van smaken, een avond uit. Entertainment, gastvrijheid en ambiance nemen steeds meer een prominentere plaats in Met USB stappen we af van het klassieke lunch/diner moment. USB is 7 dagen per week geopend. Ook een klassieke menu opbouw is niet aan de orde. Wil je een tafeltje vol en alles proeven? Of even een snelle gezonde snack? Laat je door nieuwsgierigheid leiden en eet vooral waar je zin in hebt.

Drinks

Bij frisdranken denken we vaak aan een glaasje van de bekende merken, maar het assortiment van botanisch gebrouwen dranken is groot, lekker en bovenal gezond. Koffie kennen we in vele soorten en maten. USB gaat nog een stapje verder. De barista’s maken van je koffie momentje een feestje. Voor een overtreffende trap kies je voor een freak shake. Vrijwel alle grote bekende wijnhuizen werken biologisch en ook de namen die voor volume gaan zijn overstag. Het wijnassortiment bij USB zal vrijwel biologisch zijn.Van alcoholvrije dranken weten we inmiddels dat ze net zo lekker zijn en ook de ontwikkeling op dit gebied is in volle gang.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator