Cocktails drinken Rotterdam

Wil je graag cocktails drinken Rotterdam? Dan nodigen we je graag uit bij de Urban Streetfood bar in Papendrecht! Ons restaurant is in 20 minuten aan te rijden vanaf Rotterdam en met een parkeergarage op loopafstand, kunt u gemakkelijk uw auto kwijt! Wanneer je een bijzondere avond wil beleven vergezeld met goede cocktais, nodigen we je graag uit bij de Urban Streetfood bar! Reserveer gemakkelijk een tafel!

Reserveer nu!
Cocktails drinken Rotterdam
Cocktails drinken Rotterdam

Onze cocktails

Onze drankenkaart is groter dan gemiddeld. Je vindt een variatie aan Gins, Old & Dirty cocktails, Longdrinks, Frozen cocktails, Instagrammable cocktails en Tiki in your Head cocktais. Wil je weten welke cocktails we precies serveren? Neem dan een kijkje op onze kaart! Bij de Urban Streetfood bar zijn we niet bang voor kleuren, glitters, snoep en zelfs unicorns in onze cocktails en serveren we een hoogstandje voor je smaakpapillen en het oog! Ga je voor de Oreo slide, Moskow Mule of misschien durf je de zombie zelfs aan?

Cocktails drinken Rotterdam

Niet alleen onze cocktails zijn oogverblindend en perfect om te delen op Instagram, ook ons interieur en gerechten sluiten hier perfect bij aan. Iedere hoek is ingericht om een foto mee te maken en ook met onze styling en belichting hebben we hier rekening mee gehouden. Onze gerechten worden met liefde en passie bereid en daarna picture perfect opgemaakt. Combineer jij jouw cocktail met verse sushi of met truffel frietjes? Volg ons op Instagram om een echt beeld te krijgen van ons restaurant, personeel, eten en onze cocktails!

Cocktails drinken Rotterdam
Cocktails drinken Rotterdam

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over cocktails drinken Rotterdam en wil je dit bij de Urban Streetfood bar in Papendrecht doen? Dan nodigen we je graag uit. We beloven je dat dit ritje het meer dan waard is en dat je na een bezoek kan terugblikken op een fantastische avond! Neem gerust contact met ons op! Tot snel bij de Urban Streetfood bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35