Bijzonder uiteten met gezin

Als u bijzonder uiteten met gezin wilt, dan zit u bij Urban Streetfood Bar op de juiste plek! Hier kunt u heerlijk genieten van verschillende culinaire gerechten op een bijzondere plek. Ons restaurant is namelijk niet zomaar een plek, het is een plek waarin verschillende smaken samenkomen. Smaken uit bijvoorbeeld Indonesië, Mexico, Japan en Thailand. Ontdek het zelf en kom eens langs!

Wilt u een reservering maken om langs te komen? Maak deze dan hier.

Reserveer nu!
Bijzonder uiteten met gezin

Bijzonder uiteten met gezin | Kom naar de Urban Streetfood Bar

Ons restaurant vindt u in het centrum van Papendrecht. Als u bij ons komt eten, kunt u dit dus ook perfect combineren met een dagje weg naar Papendrecht. Ontdek de leuke boetiekjes en sluit af met een heerlijke hap in ons restaurant. Bij Urban Streetfood Bar ontdekt u wereldgerechten volgens de laatste foodtrends. Eigenaar en chefkok Maikel Ierlauw staat voor u klaar. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in een aantal sterren restaurants waar hij heeft gewerkt. Door zijn wereldreizen heeft hij zichzelf laten inspireren. Vanuit deze inspiraties bereidt hij zijn gerechten.

Wist u dat ons restaurant ontzettend Instagrammable is? Maak hier de leukste foto’s! Zelfs onze gerechten en cocktails zijn foto waardig. Mocht u ons mooiste drankje willen proberen, dan kunt u deze altijd aanvragen bij ons personeel!

Ontdek ons restaurant

Door de reizen die wij maken over de hele wereld, komen wij steeds nieuwe smaken tegen. Deze smaken proberen wij op onze eigen manier terug te laten komen in onze gerechten. In ons restaurant ervaar je de gastvrijheid, storytelling en entertainment die wij graag willen laten overkomen. Het is daarom bij ons ook gebruikelijk om niet een standaard voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht te bestellen. Bestel lekker waar je zin in hebt en geniet van een tafel vol lekkers. Deel en ervaar samen de smaken!

Neem contact op

Mocht u meer willen weten over bijzonder uiteten met gezin, neem dan contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35