Lunch Papendrecht

Op zoek naar een uniek plek voor een lekkere lunch Papendrecht? Kom dan zeker eens langs bij Urban Streetfoor Bar! Ervaar een uniek concept met wereldse gerechten. Bij ons vind je geen traditionele lunch of diner, maar serveren wij de gehele dag door mini gerechten van over de hele wereld. USB is dé ideale hotspot voor een ontdekkingstocht door de keukens vanuit de hele wereld. Reserveer direct een tafeltje en kom heerlijk lunchen in Papendrecht!

Lunch Papendrecht
seperator
seperator

Urban Streetfood Bar | Food hotspot

Zoals hierboven al aangegeven gaat het standaard lunchen en dineren gaat bij Urban Streetfood Bar net even iets anders. Laat je leiden door je interesses en geniet van een tafel vol lekkers. Toch liever een snelle bite? Ook dat kan bij USB! Combineer je gezonde snack met een Freak Shake en jouw tussendoortje is volledig Instagrammable.

Daarnaast bereiden de bartenders van de Urban Streetfood bar met veel passie de meest lekkere cocktails, shakes, sappen en frisdranken. De gehele streetfood bar neemt je mee op naar een hippe, relaxte en kleurrijke sfeer. Dit komt terug in de opmaak van onze gerechten, het servies, combinaties en kennis van ingrediënten. We nodigen je met alle liefde uit om deze wereld te ontdekken.

De ideale plek voor lunch Papendrecht

Van snelle bite tot uitgebreide lunch? Het kan allemaal bij Urban Streetfood Bar. Bij ons draait het om de liefde voor een product. Met deze liefde willen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk maken. Dit doen wij door een kleurrijke inrichting. Maar ook door te experimenteren met gerechten.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Sneak peak van de lunch in Papendrecht?

Enthousiast geworden en benieuwd naar ons concept? Kom dan zeker eens langs lunchen bij Urban Streetfoor Bar. Voor een sneak peak van onze unieke gerechten kun je alvast een kijkje nemen op onze Instagrampagina. Reserveer vandaag nog een tafeltje online en kom genieten van een overheerlijke lunch bij Urban Streetfood Bar in Papendrecht.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator