Cocktail restaurant

Op zoek naar een unieke ervaring in ons cocktail restaurant? Dan zou de Urban Streetfood Bar bovenaan je lijstje moeten staan. Onze drankenkaart is namelijk net zo kleurrijk als ons cocktail restaurant zelf. Ons interieur is volledig Instagram-proof en het perfecte decor voor een goede foto! Liever zelf niet op de foto? Onze gerechten zijn ook enorm fotogeniek en staan te popelen om gedeeld te worden op jouw feed! Cocktails waar je hart sneller van gaat kloppen met glitters, goud en unicorns dat vind je bij de Urban Streetfood Bar! Op iedere tafel weten onze cocktails de show weer te stelen.

Klinkt dat als muziek in je oren? Bekijk dan al onze opties!

Reserveer nu!
Cocktail restaurant

Het cocktail restaurant van de Drechtsteden

De Urban Streetfood Bar zit in Papendrecht en is een uniek concept in de Drechtsteden. Met een botanisch interieur waan je je in een echt tropisch paradijs! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ontdek onze foto’s! Voeg daar goede muziek en onze cocktails aan toe en USB zal al snel je favoriete plekje worden! Zin om op een doordeweekse dag langs te komen? Onze alcoholvrije cocktails geven je wel dat tropische gevoel, maar de volgende ochtend geen hoofdpijn! Ideaal toch?

Onze favoriete cocktails

Dat onze cocktails de moeite waard zijn om eens te proberen, wordt vaak bevestigd. Bepalen welke cocktails je wil proberen, dat wordt pas een echte uitdaging. We delen graag onze favorieten:

Old & Dirty, Longdrinks, Frozen cocktails & Bar-wizards

Nog steeds niet helemaal zeker van je keuze? Geef je voorkeur door aan het personeel in ons cocktail restaurant en zij weten de perfecte match voor jou te vinden! Enthousiast geworden over de Urban Streetfood Bar? Tof! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze gerechten, openingstijden en natuurlijk onze cocktails! Zien we je snel?

Reserveren Lunchroom Papendrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35