Cocktail restaurant

Op zoek naar een unieke ervaring in ons cocktail restaurant? Dan zou de Urban Streetfood Bar bovenaan je lijstje moeten staan. Onze drankenkaart is net zo kleurrijk als ons cocktail restaurant zelf. Ons interieur is volledig Instagram-proof en het perfecte decor voor een goede foto! Liever zelf niet op de foto? Onze gerechten zijn enorm fotogeniek en staan te popelen om gedeeld te worden op jouw feed! Bij Urban Streetfood Bar vind je cocktails waar je hart sneller van gaat kloppen met glitters, goud en unicorns én eten waarvan het water in je mond loopt. Op iedere tafel weten onze cocktails de show weer te stelen.

Klinkt dat als muziek in je oren? Bekijk dan al onze opties!

Cocktail restaurant
seperator
seperator

Cocktails en eten in de Drechtsteden

De Urban Streetfood Bar zit in Papendrecht en is een uniek concept in de Drechtsteden. Met een botanisch interieur waan je je in een echt tropisch paradijs! Voeg daar goede muziek, cocktails en eten aan toe en USB zal al snel je favoriete plekje worden!

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ontdek dan onze Urban Streetfood Bar foto’s!

Onze favoriete cocktails

Dat onze cocktails de moeite waard zijn om eens te proberen, wordt vaak bevestigd. Bepalen welke cocktails je wilt proberen, dat wordt pas een echte uitdaging. We delen graag onze favorieten:

Old & Dirty, Longdrinks, Frozen cocktails & Bar-wizards

Geef jouw voorkeur door aan het personeel in ons cocktail restaurant als je niet goed kunt kiezen, zij vinden voor jou de perfecte cocktail match! Op doordeweekse dagen serveren we trouwens ook alcoholvrije cocktails die je een tropisch gevoel geven zonder hoofdpijn de volgende dag. Ideaal toch?! Kom erachter wat jouw favoriete cocktail is en geniet.

Enthousiast geworden over de Urban Streetfood Bar? Tof! Bekijk de Urban Streetfood Bar foto’s op onze Instagram en volg ons om op de hoogte te blijven van onze gerechten, openingstijden en natuurlijk onze cocktails of . Tot snel!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Cocktails drinken? Reserveer jouw plek bij Urban Streetfood Bar

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator