Lekker eten Dordrecht

Wil jij graag lekker eten Dordrecht, maar toch op een speciale manier? Kom dan eens langs bij Urban Street Food! In dit restaurant proef je de smaken van verschillende landen. De landen die ons hebben geïnspireerd om deze gerechten te maken zijn Mexico, Japan, Thailand en Indonesië. Laat je meenemen door een reis vol exotische smaken en cocktails!

Neem nu een kijkje op onze menukaart en kies alvast wat lekkers uit!

Lekker eten Dordrecht
Lekker eten Dordrecht
Lekker eten Dordrecht

Lekker eten Dordrecht | Urban Street Food Bar

Bij ons draait het niet om de standaard manier van uiteten gaan. De voor-, hoofd-, en nagerechten zijn bij ons niet van toepassing. Urban Street Food Bar draait om gezelligheid en dat willen wij benadrukken. Laat allerlei verschillende hapjes op tafel komen en geniet van de gerechten. Deel en ontdek met elkaar.

Natuurlijk hebben wij ook heerlijke cocktails tot onze beschikking. Ontdek de exotische cocktails en geniet van hun tropische kleuren. Mocht je niet zo van cocktails houden, dan hebben wij natuurlijk ook verschillende wijnen en bier. Ook voor de mensen die geen alcohol drinken, kunnen wij onze drankjes aanpassen!

Breng een bezoekje

Het Urban Street Food restaurant is te vinden in Papendrecht. Doordat wij in het centrum te vinden zijn, kunt u er gelijk een uitstapje van maken. Ga lekker winkelen of kijk wat rond en sluit de dag af met de heerlijke gerechten van ons restaurant. Ontdek de laatste trends van de wereldgerechten en proef deze bij ons!

Lekker eten Dordrecht
Lekker eten Dordrecht
Lekker eten Dordrecht
seperator

Neem contact op

Kom een keer lekker eten Dordrecht en ontdek ons unieke smaakvolle restaurant! Wij zijn elke dag van de week geopend en u kunt gewoon binnenlopen zonder een reservering. Mocht u verzekerd willen zijn van een plek dan kunt u het best wel even van tevoren reserveren. Wij hopen u snel te zien bij de Urban Street Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator