Restaurant Alblasserwaard

Iets te vieren of gewoon tijd voor een lekker etentje met vrienden of familie, en ben je op zoek naar een restaurant Alblasserwaard? Schuif dan aan bij de Urban Streetfood Bar in Papendrecht! Ervaar een smaakvolle en bruisende avond is ons sfeervolle restaurant. Bij ons staat de liefde voor het product centraal, en dat proef je! Smaakexplosies tijdens het proeven van gerechten van over de hele wereld zijn gegarandeerd. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Kan je niet wachten om dit te ervaren? Reserveer meteen je tafeltje bij ons restaurant in de buurt van Alblasserwaard of neem contact met ons op.

Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard

Urban Streetfood Bar in Alblasserwaard

In de Streetfoodbar vind je frisse, fancy gerechten die je nergens anders in de Alblasserwaard kunt vinden. We nemen je mee op wereldreis door middel van de kleurrijke gerechten die op tafel staan. Laat je leiden door je interesses en probeer eens iets nieuws, smaakexplosies gegarandeerd! Streetfood is niet meer weg te denken dus dit moet je een keer geprobeerd hebben. Sfeerproeven kan door je een kijkje te nemen op onze social media kanalen, want tijdens je bezoek kan een instagramable kiekje natuurlijk niet ontbreken.

Heerlijk eten in ons restaurant Alblasserwaard

Tijd voor wat afwisseling tijdens het eten? Dat vind je bij USB, want dat wij met dit nieuwe trendy concept afwisseling aanbieden, dat is een ding dat zeker is! Bij ons geniet je namelijk van de meest wereldse gerechten. Van Japan tot Frankrijk, bij ons vind je het allemaal. We bieden niet alleen de standaard lunch, maar je kunt je laten leiden door de verschillende bites die op tafel staan. Gerechten ontstaan vanuit inspiratie over de gehele wereld. Proef sensatie, ervaar de ambiance en laat je verrassen. Bij ons is uiteten gaan een écht feestje. Niets is te gek bij Urban Streetfood Bar.

Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard
Restaurant Alblasserwaard

Een tafeltje reserveren?

Langskomen bij dit trendy restaurant in Alblasserwaard kan op ieder moment van de dag. Liever zeker zijn van een tafeltje? Reserveer online of neem contact met ons op.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator