Sharing diner

Op zoek naar sharing diner? Zoek niet verder en kom gezellig naar de Urban Streetfood Bar! Op ons menu staan talloze gerechtjes die bedoeld zijn om te delen. Wat je smaak ook is, we hebben genoeg mogelijkheden. Proef de verschillende gerechten en deel de ervaringen met je gezelschap. De Urban Streetfood Bar is te vinden in het centrum van Papendrecht. Heb je vragen, opmerkingen of misschien een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op!

Sharing diner
Sharing diner
Sharing diner

Over de Urban Streetfood Bar

Je vindt de Urban Streetfood Bar in Papendrecht. Dit is gemakkelijk aan te rijden vanuit de gehele Drechtsteden! Met een parkeergarage op loopafstand weet je zeker dat je je auto altijd veilig kan parkeren. Ook is ons restaurant met het Openbaar Vervoer gemakkelijk te bereiken. Ideaal wanneer je van plan bent onze cocktails te proberen! Volg je ons al op Instagram? We delen hier onze gerechten, cocktails, gasten en kijkjes uit de schermen. Perfect als je vanaf de bank de feeling van de Urban Streetfood Bar wilt ervaren! Kom langs en geniet samen van een shared diner.

Sharing diner

Sharing diner betekent dat je gerechtjes besteld die je kan delen met je gezelschap. je beleeft samen de smaaksensaties en spannende combinaties die onze chefs hebben bedacht. Ontdek nieuwe smaken op ons menu! Ook onze cocktails zijn favoriet. Glitter, snoep, kleur en parels zorgen ervoor dat ze niet alleen lekker smaken, maar er ook fantastisch uitzien. We nemen je graag mee in onze wereld van streetfood!

Sharing diner
Sharing diner
Sharing diner
Sharing diner

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over sharing diner? Dan nodigen we je graag uit om een bezoek te brengen aan ons urban restaurant! Heb je vragen, opmerkingen of verzoeken? Neem gerust contact met ons op! Wil je reserveren? Dan kan gemakkelijk online!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

Sharing diner