Lunchen Alblasserwaard

Uitgebreid lunchen Alblasserwaard of toch liever een snelle bite? Het kan allemaal bij Urban Streetfood Bar in Papendrecht. Streetfood staat bekend om de kleinere gerechten en snel fingerfood, ideaal om te nuttigen als lunch. Maar uitgebreid genieten van een vers bereide smoothie in combinatie met een exotische smaakexplosie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Iedereen kan op ieder moment van de dag bij ons aanschuiven. Toch liever zeker zijn van een tafeltje? Reserveer online.

Lunchen Alblasserwaard
seperator
seperator

Onze lunchroom

Onze lunchroom biedt een kleurrijke, trendy ervaring tijdens het nuttigen van je lunch. Onze liefde voor het product staat centraal en dit stroomt door in de gastvrijheid en ambiance van de lunchroom. Maar ook het interieur is kleurrijk en zo goed mogelijk afgestemd op de laatste trends om jou een zo fancy mogelijke ervaring te geven. Het standaard lunchen gaat bij USB net even anders met onder andere all-day-brunch gerechten op de menukaart en een ruime keuze aan exotische cocktails.  Schiet een kleurrijke foto en ga viral op social media met je Freakshake, bij USB is niets te gek.

Lunchen Alblasserwaard | Urban Streetfood Bar

Vanuit de Alblasserwaard meegenomen worden op een wereldreis langs de culinaire hoogstandjes van over de hele wereld? Bij ons geniet je van de meest wereldse gerechten vanuit Mexico, Japan, Frankrijk en nog veel meer. We stemmen alle smaken op elkaar af, zowel van de gerechten als de vers bereide dranken. Wanneer je deze met elkaar combineert vind er gegarandeerd een unieke smaakexplosie plaats. Elke dag weer zijn we bezig met het uitvinden van nieuwe combinaties van ingrediënten, waardoor we ingrediënten op een unieke manier met elkaar blijven combineren.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Zien we je binnenkort?

We kunnen niet wachten om je te ontvangen in onze bruisende lunchroom voor lunchen Alblasserwaard, dus schuif binnenkort lekker bij ons aan! Reserveer je plekje via onze website of proef wat meer sfeer via onze social mediakanalen.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator