Hapjes diner

Ben je op zoek naar een hapjes diner? Dat vind je bij de Urban Streetfood Bar in Papendrecht! Ons menu is helemaal ingericht op het delen van onze gerechten met je gezelschap. Beleef een avond met unieke smaakcombinaties en ontdek streetfood met je vrienden, familie of date! Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen, opmerkingen of verzoeken.

Hapjes diner
seperator
seperator

Over de Urban Streetfood bar

De Urban Streetfood Bar vind je in Papendrecht. Dit is vanuit de gehele Drechtsteden gemakkelijk aan te rijden. Ook vanaf Rotterdam is het slechts twintig minuten rijden. We nemen je graag mee in onze wereld van Streetfood. Onze gerechten zijn gebaseerd op de reizen van onze chef. Je proeft spannende combinaties en beleeft streetfood als nooit eerder. Bekijk ook ons menu!

Hapjes diner

Als je bij Urban Streetfood Bar komt eten, bestel je allemaal kleine hapjes. Deze kan je delen met je gezelschap, maar we begrijpen het heel goed als je ze stiekem voor jezelf wil houden! Er staan ook vegetarische en veganistische opties op ons menu. Zo kan iedereen streetfood ervaren. Onze gerechten gaan het beste samen met onze cocktails! Volg je ons al op Instagram? Hier delen we unieke beelden, kijkjes achter de schermen en krijg je een idee van de sfeer bij de Urban Streetfood Bar! We hopen je snel te zien bij Urban Streetfood Bar!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Klaar voor een wereldreis?

Ben je enthousiast geworden over hapjes diner? Heb je zin gekregen in een gezellige avond met vrienden of familie? Dan nodigen we je graag uit om een bezoekje te brengen aan ons restaurant. Reserveren kan gemakkelijk via onze website. Mocht je vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator