Cocktails Dordrecht

Op zoek naar cocktails Dordrecht? Zoek dan niet verder. Urban Streetfood Bar in Papendrecht is dé plek als je houdt van spectaculaire gerechten en oogverblindende cocktails. Onze menukaart is gevuld met absolute toppers waar je wel een foto van móet maken! Nodig je vrienden, vriendinnen, partner, date of zelfs je ouders uit voor een cocktail night like no other. Hoe zo’n cocktailavond eruit kan zien ontdek je op onze Instagram!

Cocktails Dordrecht
seperator
seperator

Blaas je avond een nieuw leven in bij cocktail bar Dordrecht

Schuif je wijn voor heel even aan de kant en bestel een van onze populaire cocktails. De cocktails worden met passie gemaakt in onze cocktail bar. De mogelijkheden zijn eindeloos en daardoor kan het lastig kiezen zijn! Gelukkig weet ons personeel precies welke cocktail perfect voor jou is! Als je bij de Urban Streetfood Bar een cocktail bestelt, weet je zeker dat je je ogen er niet vanaf kan houden! Wij zijn niet bang voor glitters, goud of snoep en decoreren jouw cocktail met liefde en passie royaal met deze toppings!

Ons toffe restaurant is met haar tropische interieur het perfecte decor voor een cocktailavond. Een hippe tent die ongetwijfeld in jouw top favoriete restaurants komt. Kom gezellig langs als je zin hebt in cocktails in de buurt van Dordrecht.

Cocktails Dordrecht vind je bij USB

Ons toffe restaurant vind je op de Meentpassage. Wil je meer weten over de locatie? Kijk dan op onze Instagram! De Urban Streetfood Bar is een uniek concept in de Drechtsteden en is niet te vergelijken met een normale avond buiten de deur. Bij USB ervaar je streetfood als geen ander en waan je je in een tropisch paradijs!

Zie jij cocktails in de buurt van Dordrecht wel zitten? Wordt je nu al enthousiast van onze glittercocktails? Neem contact met ons op en we informeren je graag over alle mogelijkheden!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Reserveren cocktail bar Dordrecht

Wij hebben onze eigentijdse twist aan de bereiding van het eten toegevoegd. Chefkok en eigenaar Maikel Terlouw en zijn team nemen je mee op reis langs heerlijke keukens verspreid over de hele wereld. Op onze menukaart kom je verschillende keukens tegen van Mexico tot Parijs. Ervaar het zelf en reserveer een tafeltje. Neem alvast een sneak peak op onze website en Instagram.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator