Urban restaurant

Bent u op zoek naar een urban restaurant in Papendrecht? Zoek dan niet verder en kom eens langs bij de Urban Streetfood Bar! In ons restaurant eet u de lekkerste wereldgerechten, die allemaal bereid zijn volgens de laatste food trends. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Papendrecht. Het is dus een ideale stop-plek voor een lunch of diner na een dagje shoppen. Geniet van het centrum van Papendrecht en sluit af met heerlijk eten!

Wilt u een reservering maken om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Urban restaurant
seperator
seperator

Urban restaurant | Urban Streetfood Bar

De missie van ons restaurant is om u mee op reis te nemen met onze wereldgerechten. De eigenaar en chefkok Maikel-Ierlouw, heeft zijn inspiratie voor zijn wereldgerechten kunnen opdoen tijdens zijn reizen. Zo zijn onze gerechten geïnspireerd op gerechten uit landen zoals Mexico, Japan, Thailand en Indonesië. Tijdens het reizen proefde hij de nieuwe en unieke smaken, die hij graag met ons wilt delen. Omdat wij meer feeling en interactie willen creëren tussen onze gasten en medewerkers, hebben wij een open keuken. Alles is dus zichtbaar en u kunt zien hoe uw heerlijke gerechten bereid worden.

Bekijk onze drankkaart

Als er iets kleurrijks is, dan is het onze drankkaart wel! Op onze kaart vindt u de meest kleurrijke en mooie cocktails. Probeer en geniet van elk drankje. Natuurlijk hebben wij ook speciaal bier en wijnen op onze kaart. En voor de gasten die liever geen alcohol drinken, bieden wij alcoholvrije cocktails en huisgemaakte ice tea’s aan. u kunt er bij ons dus vanuit gaan dat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over onze urban restaurant, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Neem contact op via ons contactformulier. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator