Restaurants Dordrecht

Ben jij op zoek naar unieke en culinaire restaurants in de Drechtsteden? Dan is Urban Streetfood Bar jouw nieuwe favoriete food hotspot! Bij USB kan je terecht voor een snelle bite, uitgebreide lunch of trendy diner. De liefde voor de producten die we gebruiken staat centraal. Met deze liefde brengen wij de beleving van streetfood zo compleet mogelijk over op onze gasten. Dit doen we o.a. door te experimenteren met kleuren en ingrediënten in zowel onze gerechten als de sfeer in ons restaurant. Zo kan een kiekje op je Instagram-account niet ontbreken tijdens het genieten van je freakshake. Reserveer meteen een tafel om te gaan genieten van deze smaakbeleving.

Reserveer nu!
Restaurants Drechtsteden

Unieke Restaurants Drechtsteden

Dat wij met dit nieuwe trendy concept onder unieke restaurants in de Drechtsteden vallen, dat is een ding dat zeker is! Bij ons geniet je namelijk van de meest wereldse gerechten. Van Bangkok tot Parijs, bij ons vind je het allemaal. Niet alleen het standaard diner maar je laten leiden door de verschillende bites die op tafel staan. Streetfood is niet meer weg te denken. Gerechten ontstaan vanuit inspiratie over de gehele wereld. Proef sensatie, ervaar de ambiance en laat je verrassen want wij maken van eten en drinken een feestje. Waan je dus in de smaken vanuit Mexico, geniet van een heerlijke cocktail of ga viral met een Freak Shake. Niets is te gek bij Urban Streetfood Bar.

Food, drinks and more!

Liefde voor het product staat bij ons centraal en dat stroomt door in onze ambiance en gastvrijheid. Elke dag zijn wij bezig met het ontdekken van nieuwe smaken door ingrediënten met elkaar te combineren. Laat je dus leiden door je interesses en al het lekkers dat op tafel staat. Onze drinks zijn volledig afgestemd op de gerechten van de menukaart. Zo geniet je nog meer van smaakvolle cocktails, shakes, sappen of frisdrank. Wij geven onze eigentijdse twist aan de gerechten, dus die vind je nergens!  Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kies je tussen een latte macchiato bereid door de baristas of juist een exotische cocktail van de cocktailbar. De combinatie van deze explosieve smaken bezorgen jou gegarandeerd een geslaagde avond. Omdat wij de laatste foodtrends volgen mag een kiekje op jouw Instagram Pagina natuurlijk niet ontbreken!

Enthousiast geworden?

Stop dus met zoeken naar unieke en culinaire restaurants Drechtsteden en laat ons jou meenemen op wereldreis langs de gerechten die we met veel passie voor je bereiden. Zoek dus niet verder naar trendy Restaurants Drechtsteden, maar schuif bij ons aan. Gastvrijheid en ambiance staan bij ons centraal, iedereen kan elk moment van de dag bij ons aanschuiven. Reserveer een tafeltje of bekijk onze social media kanalen voor meer inspiratie.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35