Speciaal restaurant

Zou je graag willen dineren in een speciaal restaurant? Dan ben je bij de Urban Streetfood Bar aan het juiste adres! Ons restaurant is te vinden in Papendrecht, midden in het centrum. Al onze gerechten zijn gemaakt volgens de laatste food trends. In onze keuken vind je gerechten uit landen zoals Mexico, Japan, Indonesië en Thailand en vind je invloeden van de Franse en Italiaanse keuken zijn bij ons te vinden. Allemaal gerechten die je je laten voelen als een wereldreiziger in eigen land. Dat maakt ons restaurant speciaal!

Wil je een kijkje nemen in onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Street Style Food
seperator
seperator

Speciaal diner in Urban Streetfood Bar

Ontdek de unieke sfeer van de Urban Streetfood Bar. Hier worden wereldgerechten volgens de laatste food trends geserveerd. Eigenaar en chef-kok Maikel Ierlouw heeft zijn ervaringen opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Ook door te reizen heeft hij verschillende smaken kunnen proeven en deze kunnen toevoegen. Het is bij ons niet de standaard om te kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Bij ons kun je gewoon kiezen wat je lekker lijkt en al deze hapjes laten serveren en samen delen met je gezelschap.

Speciaal uiteten in een Instagrammable restaurant

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Dit betekent dat je altijd langs kunt komen bij ons. Als je verzekerd wilt zijn van een plekje is het wel handig om van tevoren te reserveren. In ons restaurant kun je fantastische Instagrammable foto’s maken. Ons restaurant is speciaal ingericht met invloeden van de wereldgerechten. Ook ons eten en de drankjes zijn prachtig gedecoreerd. De dranken zijn erg kleurrijk en zullen zeker opvallen. Bekijk onze drankkaart en proef het zelf!

Bekijk de Urban streetfood bar foto’s op onze Instagram-pagina.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Reserveer jouw plek in ons speciaal restaurant

Mocht je nog vragen hebben over ons speciaal restaurant, dan kun je altijd contact opnemen. Op onze website vind je ons contactformulier. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator