Speciaal restaurant

Zou u graag willen dineren in een speciaal restaurant? Dan bent u aan het juiste adres bij de Urban Streetfood Bar! Ons restaurant is te vinden in Papendrecht, midden in het centrum. U kunt dus bij ons langskomen na een heerlijk dagje shoppen of wandelen. Natuurlijk kunt u ook tussendoor bij ons langskomen. Al onze gerechten zijn gemaakt volgens de laatste food trends. In onze keuken vindt u gerechten uit landen zoals Mexico, Japan, Indonesië en Thailand. Ook invloeden van de Franse en Italiaanse keuken zijn bij ons te vinden.

Wilt u een kijkje nemen in onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Reserveer nu!
Street Style Food

Speciaal restaurant | Ontdek de Urban Streetfood Bar

Ontdek de unieke sfeer van de Urban Streetfood Bar. Hier worden wereldgerechten volgens de laatste food trends geserveerd. Eigenaar en chef-kok Maikel Ierlouw heeft zijn ervaringen opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Ook door te reizen heeft hij verschillende smaken kunnen proeven en deze kunnen toevoegen. Het is bij ons niet de standaard om te kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Bij ons kunt u gewoon kiezen wat u lekker lijkt en al deze hapjes laten serveren en delen.

Social media

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Dit betekend dat u altijd langs kunt komen bij ons. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje is het wel handig om van tevoren te reserveren. In ons restaurant kunt u ook Instagrammable foto’s maken. Dit komt doordat het restaurant ingericht is met invloeden van de wereldgerechten. Ook ons eten en de drankjes zijn prachtig gedecoreerd. Vooral de dranken zijn erg kleurrijk en zullen zeker opvallen. Bekijk onze drank kaart en proef het zelf!

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over ons speciaal restaurant, dan kunt u altijd contact opnemen. Op onze website vindt u ons contactformulier. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35