Streetfood eten

Ben je op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kan streetfood eten? Reserveer dan snel een plekje bij de Urban Streetfood Bar! Je vind ons restaurant midden in het centrum van Papendrecht. Als je bij ons langs komt kan je dit perfect combineren met een dagje shoppen. De eigenaar van het restaurant is Maikel Ierlouw. Tijdens zijn reizen heeft hij veel inspiratie opgedaan voor de gerechten die hij serveert. Zijn gerechten zijn daarom ook altijd bereidt op de nieuwste wereldtrends. Verder heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan tijdens zijn werk als souschef. De landen waarop zijn gerechten vooral gericht op zijn, zijn Mexico, Thailand, Japan en Indonesie.

Wil je een kijkje nemen in onze menukaart? Bekijk deze dan hier.

Streetfood eten
seperator
seperator

Streetfood eten | Ontdek de gerechten van Urban Streetfood Bar

Op onze menukaart zijn verschillende exotische gerechten terug te vinden. Het is bij ons niet de bedoeling dat er wordt gekozen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Kies gewoon waar je zin in heeft en laat verschillende lekkere hapjes op tafel zetten. Het idee hierbij is, is dat er een tafel vol lekkers staat waarvan iedereen kan pakken. Zo deel je de smaakervaringen en verschillen. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Je kan gerust binnenlopen en bij ons aanschuiven. Mocht je er zeker van willen zijn dat er nog een plekje over is, dan kan je het beste even reserveren.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Geniet van de kleurrijke drankjes!

Kleurrijke exotische cocktails mogen natuurlijk niet missen! Bij de Urban Streetfood Bar vind je verschillende heerlijke cocktails op onze kaart. Laat je verassen en kies voor iets nieuws. Mocht je toch niet zo een cocktail liefhebber zijn, dan hebben wij uiteraard ook wijn en bier op onze kaart staan. Mocht je helemaal niet van alcohol houden dan kunnen zijn de drankjes ook alcoholvrij voor je maken. Zo hebben wij ook heerlijke home made ice tea’s.

Wilt u meer weten over onze streetfood eten? Neem dan een kijkje op onze website.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator