Cocktail tapas bar

Zeg je cocktail tapas bar, dan zeg Urban Streetfood Bar! Onze zalige gerechten en sprankelende cocktails zijn dé ingrediënten voor een fantastische avond. Laat je verrassen door onze smaakvolle menukaart en ons vriendelijke personeel.

Cocktail tapas bar
seperator
seperator

Urban Streetfood Bar

De Urban Streetfood Bar is gelegen in Papendrecht. Vanuit de gehele Drechtsteden is dit prima aan te rijden en ben je binnen no-time bij ons restaurant. Ook vanuit Rotterdam rijd je in een klein halfuurtje naar ons restaurant. Wanneer u met de auto komt, zijn er voldoende parkeerplekken welke op loopafstand van de Urban Streetfood Bar gelegen zijn. Ideaal!

Cocktail tapas bar

Cocktails en tapas zijn de perfecte combinatie als je het ons vraagt. Op ons menu vind je dan ook veel verschillende gerechten zodat er voor iedereen een smaakvol gerecht bij zit. Ook wanneer je vegetarisch bent of bepaalde allergieën hebt, houden onze chefs hier graag rekening mee. Dit kan je gewoon tijdens het bestellen aangeven. Ons personeel kijkt dan met je mee naar een passende oplossing waar je smaakpapillen alsnog van genieten!

Onze gerechten zijn geïnspireerd op de reizen die onze chefs hebben gemaakt. Je proeft gerechten die met passie zijn gemaakt tot hoe ze nu zijn. Echte urban hoogstandjes en een feestje voor in je mond! Hoe dat er uit ziet? Volg ons op Instagram en beleef alvast de voorpret van een bezoekje aan de Urban Streetfood Bar.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Klaar voor een wereldreis?

Zie je cocktail tapas bar wel zitten en kan je niet wachten tot je onze zalige gerechten zelf kunt proeven? Dat kan gemakkelijk! Via onze website kan je een afspraak maken en een bezoekje plannen aan de Urban Streetfood Bar. Heb je vragen of een eventuele opmerking? Deze kan je achterlaten via ons contactformulier. Wil je direct contact met een medewerker? Dan kan je bellen naar. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator