Trendy dinner

Wilt u speciaal uit eten en zoekt u het perfecte restaurant om een speciale gelegenheid te vieren? Of u nu komt voor een verjaardag, jubileum of gewoon om het weekend te vieren, we nodigen u graag uit bij de Urban Streetfood Bar! Ons restaurant heeft alle ingrediënten in  huis om van uw avond een waar feestje te maken. Onze gerechten kunt u delen met de hele tafel. Hierdoor ontstaat er ongetwijfeld een gezellige sfeer! Neem gerust contact met ons op!

Reserveer nu!
Trendy dinner

Over Urban Streetfood Bar

De Urban Streetfood Bar is een restaurant en bar die volledig is afgestemd op de vraag van vandaag de dag. Oogverblindende cocktails (met glitter, kleur en snoep), streetfood om je vinger bij af te likken en een interieur met de perfecte fotohoeken. Een waar Instagramparadijs die het delen meer dan waard is. U vindt ons op de Meent in Papendrecht. Er zit een garage op loopafstand van ons restaurant. Bent u van plan onze cocktails te ontdekken? Dan is ons restaurant ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer! We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op ons menu !

Trendy dinner

Bij de Urban Streetfood Bar bieden we een unieke manier van uit eten aan! Ons menu bestaat voornamelijk uit gerechten om te delen. Zo ontdekt u samen met u gezelschap onze bijzondere smaakcombinaties. Wilt u er een écht trendy dinner van maken? Dan raden we u aan om onze cocktails te proberen. Ook onze Gins zijn het meer dan waard! Volgt u ons al op Instagram? U krijgt dan een uniek kijkje achter de schermen en weet precies wat u kunt verwachten wanneer u de Urban Streetfood Bar bezoekt!

Klaar voor een wereldreis?

Bent u enthousiast geworden over trendy dinner en wilt u binnenkort een avond beleven die u niet snel meer zult vergeten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd uw vragen en opmerkingen met u delen. We denken graag met u mee en bezorgen u met alle liefde een onvergetelijke avond. Zien we u snel bij de Urban Streetfood Bar?

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35