Trendy diner

Wil je speciaal uiteten en zoek je een trendy restaurant om een speciale gelegenheid te vieren? Dan ben jij bij Urban Streetfood Bar op de juiste plek. Of je nu komt voor een verjaardag, jubileum of gewoon om het weekend te vieren.. we nodigen je graag uit in onze trendy bar! Ons restaurant heeft alle ingrediënten in huis om van jouw avond een feestje te maken. Onze gerechten kun je delen met de hele tafel. Hierdoor ontstaat er ongetwijfeld een gezellige sfeer! De bijzondere smaakcombinaties zullen je gegarandeerd verrassen. Neem gerust contact met ons op!

Trendy dinner
seperator
seperator

Over Urban Streetfood Bar

Urban Streetfood Bar is een restaurant met trendy bar die volledig is afgestemd op de vraag van vandaag de dag. Je krijgt er oogverblindende cocktails (met glitter, kleur en snoep), streetfood om je vinger bij af te likken en een interieur met de perfecte fotohoeken. Het is een waar Instagramparadijs die het delen meer dan waard is. Jouw trendy dinner is nog nooit zo leuk geweest!

Je vindt ons op de Meent in Papendrecht. Er zit een garage op loopafstand van ons restaurant. Ben je van plan om onze cocktails te ontdekken? Dan is ons restaurant ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer! We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op ons menu !

Bijzondere smaakcombinaties

Bij de Urban Streetfood Bar bieden we een unieke manier van uiteten aan! Ons menu bestaat voornamelijk uit gerechten om te delen. Zo ontdek je samen met jouw gezelschap onze bijzondere smaakcombinaties. Wil je er écht een trendy dinner van maken? Dan raden we je aan om onze cocktails te proberen. Ook onze Gins zijn het meer dan waard! Volg je ons al op Instagram? Je krijgt dan een uniek kijkje achter de schermen en weet precies wat je kunt verwachten wanneer je de Urban Streetfood Bar bezoekt!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Klaar voor een wereldreis?

Bent u enthousiast geworden over trendy diner en wilt u binnenkort een avond beleven die u niet snel meer zult vergeten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt altijd uw vragen en opmerkingen met u delen. We denken graag met u mee en bezorgen u met alle liefde een onvergetelijke avond. Zien we u snel bij de Urban Streetfood Bar?

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator