Hip restaurant

Op zoek naar een hip restaurant? Dan is Urban Streetfood Bar de juiste plek! Hier kun je heerlijk genieten van verschillende hippe gerechten op een bijzondere plek. Ons restaurant is namelijk niet zomaar een plek, het is een plek waarin verschillende smaken samenkomen. Smaken uit bijvoorbeeld Indonesië, Mexico, Japan en Thailand. Ontdek het zelf en kom eens langs!

Wil je een reservering maken om langs te komen? Maak deze dan hier.

Bijzonder uiteten met gezin
seperator
seperator

Bij een hip restaurant hoort een hippe locatie

Een echte bijzondere ervaring beleef je bij de Urban Streetfood bar! Onze betoverende cocktails, hippe Instagramable gerechten en sprankelende design nemen je mee op een échte wereldreis. Ontdek nieuwe gerechten en keukens met je favoriete vrienden, familie of partner and make it a night to remember!

Ons restaurant vind je in het centrum van Papendrecht. Eigenaar en chefkok Maikel Ierlauw staat voor je klaar. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in een aantal sterren restaurants waar hij heeft gewerkt. Door zijn wereldreizen heeft hij zichzelf laten inspireren. Vanuit deze inspiraties bereidt hij zijn gerechten. Bij Urban Streetfood Bar ontdek je dus wereldgerechten volgens de laatste foodtrends.

Wist je dat ons restaurant ontzettend Instagrammable is? Je kunt hier de leukste foto’s maken! Dat is nog eens bijzonder eten met het gezin. Zelfs onze gerechten en cocktails zijn foto waardig. Mocht je ons mooiste drankje willen proberen, dan kun je deze altijd aanvragen bij ons personeel!

Ontdek Urban Streetfood Bar

Door de reizen die wij maken over de hele wereld, komen wij steeds nieuwe smaken tegen. Deze smaken proberen wij op onze eigen manier terug te laten komen in onze gerechten. In ons restaurant ervaar je de gastvrijheid, storytelling en entertainment die wij graag willen laten overkomen. Het is daarom bij ons ook gebruikelijk om niet een standaard voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht te bestellen. Bestel lekker waar je zin in hebt en geniet van een tafel vol lekkers. Deel en ervaar samen de smaken!

Het hippe restaurant in Papendrecht

Het hippe restaurant in Papendrecht nodigt fijnproevers uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Met zijn eigentijdse keuken, smaakvolle gerechten en stijlvolle ambiance is dit dé bestemming voor wie op zoek is naar verfijnde gastronomie met een moderne twist.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Neem contact op voor meer info over bijzonder uiteten met gezin

Mocht u meer willen weten over bijzonder uiteten met gezin, neem dan contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator