Borrelen in Dordrecht

Wilt u graag borrelen in Dordrecht? Dat kan. Urban Streetfood Bar ligt net iets buiten Dordrecht, maar het is zéker de moeite waard om te gaan borrelen. Urban Streetfood Bar zit in het centrum van Papendrecht.

USB heeft de lekkerste wereldgerechten. Deze worden bereid via de laatste food trends. Voor ons is niks te gek! De eigenaar/chefkok Maikel Terlouw neemt u vanuit Urban Streetfood Bar mee op reis. Hij laat zich inspireren door gerechten uit Japan, Mexico, Indonesië, Thailand, Italië en Frankrijk.

Bent u gezellig wezen shoppen in Dordrecht of Papendrecht? Dan kunt u lekker bij ons komen borrelen om de dag extra goed af te sluiten.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Neem dan contact met ons op.

Borrelen in Dordrecht
seperator
seperator

Borrelen in Dordrecht | Dé Instagram spot

U heeft waarschijnlijk al het een en ander voorbij zien komen, maar Urban Streetfood Bar is de pérfecte spot om de mooiste foto’s te maken voor Instagram. In ons gehele interieur zijn er mooie plaatsen om op de foto te gaan. Niet alleen ons interieur ziet er ‘instagramable’ uit, maar onze gerechten ook! Onze gerechten worden prachtig geserveerd met oog voor detail.

Kleine gerechtjes | Sharing food

Iets wat we steeds vaker terug zien komen; mensen die gerechtjes delen. Kleine gerechtjes delen is de basis voor een gezellige avond. Jullie kunnen praten over de verschillende gerechten en kunt elkaars mening beamen. Waarom werkt dit goed? Door kleine gerechtjes te delen, is het mogelijk om van alles wat te kiezen waardoor u uw keuzes makkelijker kunt maken en niet hoeft te kiezen voor één gerecht!

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Neem contact op met Urban Streetfood Bar

Bent u geïnteresseerd om te borrelen in Dordrecht? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs! Wilt u alvast een reservering maken? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator