Eten in Dordrecht

Ben je op zoek naar een restaurant om te eten in Dordrecht? Kom dan naar Urban Streetfood Bar! Het restaurant is gevestigd in Papendrecht, wat slechts 15 minuutjes rijden is vanuit Dordrecht. Midden in het centrum vindt je onze food bar. Je zou er dus een echt uitje van kunnen maken, door eerst te gaan shoppen, wat te wandelen en vervolgens bij ons te eindigen. De gerechten die je bij ons vindt zijn geïnspireerd door landen zoals Mexico, Thailand, Indonesië en Japan. Ze worden gemaakt volgens de laatste wereldtrends. Kom dus zeker een keer bij ons langs en geniet van de verschillende smaken!

Bekijk hier onze menukaart.

Reserveer nu!
Eten in Dordrecht

Eten in Dordrecht | Urban Street Food Bar

Doordat wij steeds meer kennis krijgen over de wereldgerechten en hun bereidingswijze, kunnen wij onze gerechten steeds up to date houden. Tijdens de reizen die wij maken, laten we ons inspireren door de verschillende smaken. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Kom bij ons langs en bestel een tafel vol lekkers. Onze chef-kok en eigenaar heeft ervaring opgedaan in verschillende sterren restaurants.

In ons restaurant werken wij met een open keuken. Hierdoor kunnen al onze gasten zien met welke handelingen wij bezig zijn en hoe de gerechten bereidt worden.

Neem een cocktail

Naast dat je bij ons kan genieten van heerlijke gerecht, serveren wij ook heerlijke cocktails. Geniet van de kleurrijke drankjes mét en zonder alcohol. Met al het glitter, de verschillende kleuren en smaakexplosies, weten wij zeker dat onze cocktails Instaproof zijn! Mocht je speciale wensen hebben, dan maken onze bartenders een aangepaste cocktail speciaal voor jou! Natuurlijk hebben wij voor de liefhebbers ook dranken zoals wijn en bier in huis. Ook kan je genieten van onze heerlijke home made ice tea! Ontdek de verschillende smaken en probeer van alles! Ontdek de laatste trends van de wereldgerechten en proef deze bij ons!

Neem contact op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden als je komt eten in Dordrecht of wil je reserveren? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35