Instagram lunch

Ben je op zoek naar een Instagram Lunch? De Urban Streetfood Bar is de hot spot wanneer je zoekt  naar een locatie waar je lekker kan lunchen én mooie foto’s kunt maken! Ons interieur is zo ingericht dat je genoeg keuze hebt om die perfecte foto te maken. Onze gerechten kunnen er ook iets van! Onze chefs zetten echte eetbare kunstwerkjes neer die fotogeniek zijn vanaf iedere hoek!

Instagram lunch
seperator
seperator

Cocktails

Urban Streetfood Bar biedt ook een sprankelend aanbod aan cocktails. Bij de Urban Streetfood Bar zijn we niet bang voor een beetje glitter, kleur of exotische smaken. Daar worden we juist enorm blij van en dat zie je terug in onze cocktails. Deze zijn namelijk royaal voorzien van goud, glitters en zelf unicorns. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volg ons op Instagram en krijg een exclusief kijkje in de keuken van Urban Streetfood Bar.

Instagram lunchen

Buiten de deur lunchen is natuurlijk altijd leuk, maar wanneer je ervoor kiest om je lunch bij Urban Streetfood Bar te doen, weet je zeker dat het een hele ervaring wordt. Met onze uitgebreide menukaart weet je zeker dat er altijd een gerecht tussen zit die je smaakpapillen zullen overdonderen. Wel zin in een cocktail, maar moet je nog rijden of drink je om welke reden dan ook geen alcohol. Ook voor jou hebben we dan genoeg virgin cocktail opties. Zo krijg je wel de zalige smaak van een cocktail, maar dan zonder alcohol.

Logo How Instagrammable are you transparant
seperator
seperator
seperator

Klaar voor een wereldreis?

Heb je al zin gekregen in Instagram lunchen en kan je niet wachten tot je met je vrienden, partner of familie een tafeltje kunt reserveren? Goed nieuws, je kunt namelijk nu direct reserveren om zeker te zijn van een fantastische lunch. Heb je een vraag of opmerking? Deze kan je stellen via ons contactformulier of bel ons via 078 642 9275. We hopen je snel een zalige lunch te mogen voorschotelen!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35

seperator