Japans eten Papendrecht

Wilt u graag Japans eten Papendrecht? Kom dan eens eten bij de Urban Streetfood Bar! Bij ons vindt u namelijk naast Japanse gerechten, ook nog andere heerlijke wereldgerechten. Al onze gerechten worden gemaakt volgens de laatste foodtrends. U kunt er dus verzekerd van zijn dat u bij ons unieke smaken gaat ervaren.

Als u verzekerd wilt zijn van een plekje in ons restaurant, kunt u het beste even een reservering maken. Neem hiervoor contact op.

Reserveer nu!
Japans eten Papendrecht

Japans eten Papendrecht | Urban Streetfood Bar

Eigenaar en chefkok Maikel Ierlouw heeft tijdens zijn wereldreizen inspiratie kunnen opdoen voor zijn gerechten. Hij heeft zijn inspiratie gehaald uit landen zoals Mexico, Japan, Indonesië en Thailand. Ons restaurant is te vinden in Papendrecht, midden in het centrum. Het is dus de ideale gelegenheid om bij ons een hapje te komen eten na het shoppen of dagje uit. Zoals op onze website foto’s te zien is, is ons restaurant erg kleurrijk ingedeeld. Het is dus een ideale omgeving om leuke foto’s te maken, ook van het eten natuurlijk!

Unieke cocktails

Niet alleen ons restaurant is leuk ingedeeld, ook onze drankenkaart is één groot feest! U vindt hierop verschillende soorten kleurrijke cocktails, met allemaal een unieke smaak. Voor onze cocktails is niks te gek. Geniet van glitters, goud en unicorns! Verder staan er op de menukaart ook andere drankjes. Drink een lekker biertje of een glaasje wijn. Mocht u helemaal niet van alcohol houden, dan serveren wij u graag onze huisgemaakte ice tea’s of alcoholvrije cocktails.

Neem contact op

Mochten er nog vragen zijn over het Japans eten Papendrecht, neem dan gerust contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor een reservering of dieetwens, kunt u ook het beste contact opnemen.

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35