Kleine hapjes diner

Wilt u graag een kleine hapjes diner ervaren in Papendrecht? Kom dan met uw vrienden of familie naar de Urban Streetfood Bar! Ons restaurant is gevestigd in Papendrecht, midden in het centrum. Als u plannen heeft om naar ons restaurant te komen, kunt u er daarom ook meteen een dagje uit van maken. In het centrum vindt u verschillende winkels en boetiekjes. Om bij ons langs te komen hoeft u geen reservering te maken. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, dan kunt u het beste wel even van tevoren reserveren.

Wil je een reservering maken om langs te komen? Maak dan hier uw reservering.

Kleine hapjes diner

Kleine hapjes diner | Urban Streetfood Bar

De gerechten die u geserveerd krijgt bij ons, zijn echte wereldgerechten. Eigenaar en chefkok Maikel Ierlouw, heeft tijdens zijn wereldreizen inspiratie opgedaan voor zijn gerechten. De landen waar hij zijn inspiratie vandaan heeft gehaald zijn Mexico. Japan, Indonesië en Thailand.  Doordat hij een aantal jaren ervaring heeft opgedaan in sterrenrestaurants, kan hij zijn ervaringen doorgeven aan de Urban Streetfood Bar. Al onze gerechten worden bereid volgens de laatste food trends. Bij ons bent u dus altijd up to date met de nieuwste en lekkerste gerechten!

Cocktail time!

Iets wat net zo kleurrijk is als ons restaurant zelf, is onze drankenkaart. Op onze kaart vindt u veel verschillende soorten drankjes. Zo hebben wij een groot aanbod aan cocktails, maar hebben wij ook verschillende speciaal bieren en wijnen op onze kaart staan. Liever alcoholvrije drankjes? Geen probleem! Geniet van onze heerlijke alcoholvrije cocktails of huisgemaakte ice tea’s. Er is voor iedereen wel iets lekkers!

Kleine hapjes diner

Meer weten over kleine hapjes diner? Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben over ons kleine hapjes diner, dan kunt u altijd contact opnemen. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen. Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram. Tot snel bij Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35