Kleine hapjes restaurant

Wilt u graag lunchen of dineren bij een kleine hapjes restaurant in Papendrecht? Kom dan eens langs bij Urban Streetfood Bar! Hier vindt u de lekkerste wereldgerechten allemaal op één plek. De gerechten worden allemaal gemaakt volgens de laatste food trends. De gerechten die geserveerd worden, zijn geïnspireerd op gerechten uit Mexico, Indonesië, Thailand en Japan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Kom langs en maak hier uw reservering.

Reserveer nu!
Kleine hapjes restaurant

Kleine hapjes restaurant | Urban Streetfood Bar

De eigenaar en tevens ook chefkok van het restaurant is Maikel Ierlouw. Jarenlang heeft hij ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Ook heeft hij zich laten inspireren tijdens zijn wereldreizen. Om meer feeling en interactie tussen de klant en medewerkers van het restaurant te creëren, hebben wij een open keuken en zijn al onze handelingen zichtbaar. Onze medewerkers leggen ook graag aan u uit waar de gerechten vandaan komen en welke ingrediënten er gebruikt zijn. Ons restaurant is erg mooi en leuk aangekleed, zodat u er leuke foto’s kunt maken. Geniet van het etten, geniet van de omgeving en maak er een heerlijke tijd van!

Wereldgerechten

Laat u door de nieuwsgierig leiden en bestel gewoon alles wat u lekker lijkt. Bij ons is het niet de standaard om een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht te bestellen. Besteld de losse gerechten en deel en geniet met elkaar. Ons restaurant is 7 dagen per week geopend. U kunt dus altijd komen genieten van onze heerlijke wereldgerechten!

Neem contact op

Wilt u reserveren voor ons kleine hapjes restaurant, dan kunt u hier uw reservering maken. Mochten er speciale dieetwensen of vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij de Urban Streetfood Bar!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35