Lunchen Papendrecht

Urban Streetfood Bar is dé hotspot om even te lunchen Papendrecht. Geniet van streetfood gerechten en varieer met stijlen en smaken. Een tafel vol of een snelle bite? Bij USB kun je gaan genieten van smaken vanuit Mexico tot Bangkok. USB is een plek waar je ogen tekort komt en er altijd iets te proeven valt. Een trendy ambiance, toegankelijk personeel en Instagram waardige gerechten is wat je kunt verwachten bij USB in Papendrecht. Of je nu komt lunchen of dineren en wilt delen of niet, voor iedereen hebben we iets lekkers. Een goeie (iets van de “lunchkaart”) of één van de specials? USB maakt het graag voor je klaar.

Ga je voor een veggie meal of toch een freak shake? Laat je leiden door je interesses bij Urban Streetfood Bar en bemachtig jouw tafel door online te reserveren.

Reserveer nu!
Lunchen Papendrecht

Met Streetfood lunchen Papendrecht

Streetfood is niet meer weg te denken. Unieke snel gerechten met inspiratie vanuit de hele wereld. Waan je in de smaken van Bangkok tot Mexico. Proef sensatie, ervaar de ambiance en geniet van een overheerlijke lunch bij Urban Streetfoor Bar in Papendrecht. Bij USB nemen we je graag mee op reis terwijl jij geniet van jouw cocktail, shake of koffie gemaakt door onze barista’s. Eten of drinken? Wij maken er een feestje van.

Urban Streetfood bar | Hip, trendy en Instagrammable

Deel jouw bord vol lekkers op Instagram en likes gegarandeerd. Met de unieke Freak Shakes van USB weten jouw volgers niet wat ze zien. Ervaar de smaaksensatie die wij voor jou creëren. Kom genieten van biologische wijnen en gerechten, ga voor een veggie lunch of bestel jouw streetfood gerechten tot je tafel vol staat. Niks is te gek voor USB! Bekijk alvast onze USB Instagram voor een lekkere sneak peak!
De unieke ambiance maakt jouw lunch gezellig en uniek. USB zou USB niet zijn als je zomaar binnen kunt lopen. De zekerheid om te lunchen met jouw vrienden bij USB? Klik dan hier!

USB BENTO

Create your own bento
Keuze 6 gerechtjes met een Ster!
35